Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Κερί Σόγιας – 6 Αρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις

Στα Candelinas μπορείς να βρεις μοναδικά προϊόντα, όπως snap bars, χειροποίητα κεριά σόγιας, αλλά και wax boxes για πιο σύνθετες επιλογές, ανάλογα με το άρωμα της επιλογής σου.
Μάλιστα, πρόσφατα δημιουργήσαμε έξι νέα κεριά σόγιας με μοναδικά αρώματα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.
Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μαζί τα νέα αυτά αρώματα αλλά και χρήσιμες πληροφορίες που αξίζει να γνωρίζεις γύρω από το χειροποίητο κερί σόγιας.

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι το κερί σόγιας;

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με το τι είναι το κερί σόγιας. Ένα κερί σόγιας κατασκευάζεται από soy wax, ένα φυσικό, ανανεώσιμο και βιοδιασπώμενο προϊόν που προέρχεται από το σογιέλαιο.

Αφού εξαχθεί το έλαιο από τα φασόλια, επεξεργάζεται και υδρογονώνεται για να σχηματιστεί ένα στερεό, κρεμώδες wax, το οποίο χρησιμεύει ως βάση για αυτό το κερί. ΄Όταν συνδυάζεται με φυτίλια, αρώματα και χρωστικές ουσίες, δημιουργεί τα κεριά σόγιας που χρησιμοποιούμε.


Κερί Σόγιας – 6 αρώματα που θα σε κερδίσουν

Αφού είδαμε τι είναι το κερί σόγιας, ήρθε η ώρα να δούμε μερικά από τα αρώματα που αξίζει να δοκιμάσεις! Έξι αρώματα για την ακρίβεια.

Ναι σωστά! Στα Candelinas δημιουργήσαμε έξι νέα soy candles τα οποία μπορούν να σε ταξιδέψουν!

Ας δούμε μαζί λοιπόν ποια είναι αυτά τα νέα αρώματα που αξίζει αν δοκιμάσεις:

#1 Rainy Day - Κερί Σόγιας

Το Rainy Day αποτελεί το ιδανικό κερί σόγιας για όλους εμάς που είμαστε λίγο πιο ρομαντικοί και λατρεύουμε αυτές τις ξεχωριστές βροχερές μέρες στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, η φρέσκια μέντα, το ξύλο βελανιδιάς αλλά και το έλαιο δάφνης συνδυάζονται με ένα γλυκό αλλά ταυτόχρονα γήινο άρωμα. Ακριβώς εκείνο το άρωμα που επικρατεί στην ατμόσφαιρα τις βροχερές ημέρες, και το οποίο αγαπάμε να μυρίζουμε.

 

 #2 Coffee & Newspapers - Κερί Σόγιας

Το Coffee & Newspapers αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να ξεκινήσεις την ημέρα σου, είτε εργάζεσαι από το γραφείο ή από το σπίτι. 

Το πλούσιο άρωμα των φρεσκοκομμένων κόκκων καφέ, που συνδυάζεται εύθυμα με μια απόχρωση μόσχου, βανίλιας και μια λεπτή υπόνοια σοκολάτας. 

Αν παρομοιάζαμε το συγκεκριμένο κερί σόγιας με κάτι αυτό θα ήταν, ένα φλιτζάνι καφέ που μόλις σερβιρίστηκε, γεμίζοντας το χώρο με το άρωμά του, δίπλα στην πρωινή εφημερίδα σας.

 #3 Champagne & Strawberries - Κερί Σόγιας

Τίποτα δεν συμβολίζει περισσότερο μία ξεχωριστή περίσταση από τη σαμπάνια και τις φράουλες!

Το κερί σόγιας Champagne & Strawberries περιέχει νότες από φρέσκα κόκκινα μούρα και φράουλες με αφρώδη σαμπάνια, σε βάση από γαρδένια και μόσχο. Ότι καλύτερο για μια ξεχωριστή βραδιά!

 

#4 Shut Eye - Κερί Σόγιας

Λίγη πολυτέλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν μας! 

Το κερί σόγιας Shut Eye  έχει άρωμα πολυτελούς γαλλικής λεβάντας αλλά με έναν υπαινιγμό από φασόλι βανίλιας. 

Το Shut Eye αποτελεί μια υπέροχη μπάρα για να λιώσεις πριν κοιμηθείς ή όταν θέλεις να χαλαρώσεις κατά τη διάρκεια της γιόγκα ή του διαλογισμού. 

Η αλήθεια είναι πως κόμη και εκείνοι που δεν αγαπούν το άρωμα λεβάντας, παραδέχονται πως λατρεύουν την συγκεκριμένη του εκδοχή!


#5 Bookshop - Κερί Σόγιας

Για εσένα που είσαι βιβλιοφάγος, και αγαπάς τον χειμώνα, έχουμε το τέλειο άρωμα για να σε ταξιδέψει, το Bookshop!

Το μοναδικό αυτό άρωμα είναι έντονο και ξυλώδες, αναμειγνύεται με τις νότες του μοσχοκάρυδου και του πατσουλί, πάνω σε μια βάση από κεχριμπάρι και καπνό. 

Είναι σχεδιασμένο για να προκαλεί την αίσθηση του να διαβάζεις παλιά δερματόδετα βιβλία δίπλα στο τζάκι σου.

#6 Baby Powder - Κερί Σόγιας

Το κερί σόγιας Baby Powder μυρίζει, όπως άλλωστε μαρτυρά το όνομα του, ακριβώς όπως η δημοφιλής μάρκα παιδικής πούδρας. 

Κορυφαίες νότες από γιασεμί, μούρα και λάιμ. Μεσαίες νότες πεύκου, κράταιγου, καμφοράς, τριαντάφυλλου και ορχιδέας με βαθιές ξυλώδεις νότες. Κυρίαρχες νότες πούδρας και λουλουδιών.

Ένα άρωμα που θα λατρέψετε!

 

Προσοχή: Όταν καίγεται με τον σωστό τρόπο το κερί σόγιας μπορεί να διαρκέσει έως και 50 ώρες! Προτιμήστε 3ωρες καύσεις ώστε να θερμαίνεται όλη η επιφάνεια.

Κερί Σόγιας – Πλεονεκτήματα

Αφού αναφερθήκαμε στο κερί σόγιας αλλά και τα αρώματα που μπορείς να επιλέξεις, ας δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα του.

Ένα κερί σόγιας διαθέτει πλήθος πλεονεκτημάτων, καθιστώντας το ελκυστική επιλογή για πολλούς λάτρεις των κεριών. Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους:


#1 Φιλικό προς το περιβάλλον

Καθώς προέρχεται από φασόλια σόγιας, το κερί σόγιας είναι ένας φυσικός και ανανεώσιμος πόρος, σε αντίθεση με την παραφίνη, η οποία παράγεται από πετρέλαιο.

#2 Μεγαλύτερος χρόνος καύσης

Το κερί σόγιας καίγεται πιο αργά και πιο δροσερά από το κερί παραφίνης, πράγμα που σημαίνει ότι το κερί σόγιας θα διαρκέσει συνήθως περισσότερο από ένα κερί παραφίνης του ίδιου μεγέθους.


#3 Καθαρή καύση

Το κερί σόγιας παράγουν λιγότερη αιθάλη από τα κεριά παραφίνης, με αποτέλεσμα καθαρότερη καύση και λιγότερη ρύπανση του αέρα των εσωτερικών χώρων.


#4 Ισχυρό άρωμα

Το χαμηλότερο σημείο τήξης του κεριού σόγιας επιτρέπει τη δημιουργία μεγαλύτερης δεξαμενής υγρού κεριού, η οποία με τη σειρά της βοηθά στη διασπορά των αρωματικών ελαίων πιο αποτελεσματικά, παρέχοντας ισχυρότερο, πιο σταθερό άρωμα καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του κεριού.


Κερί Σόγιας vs Κερί Παραφίνης

Ενώ τα κεριά παραφίνης αποτελούν παραδοσιακή επιλογή για πολλά χρόνια, τα κεριά σόγιας θεωρούνται όλο και περισσότερο ως καλύτερη εναλλακτική λύση. 

Η κύρια διαφορά έγκειται στη σύνθεσή τους. Τα κεριά παραφίνης κατασκευάζονται από πετρέλαιο, έναν μη ανανεώσιμο πόρο που παράγει επιβλαβή υποπροϊόντα όταν καίγεται.

Από την άλλη πλευρά, τα κεριά σόγιας, όπως αναφέραμε, κατασκευάζονται από σόγια, έναν ανανεώσιμο πόρο, και καίγονται καθαρότερα και περισσότερο.

Επιπλέον, η αιθάλη που παράγεται από την καύση των κεριών παραφίνης μπορεί να αφήσει υπολείμματα στους τοίχους, τα έπιπλα και τα υφάσματα, ενώ η ελάχιστη αιθάλη από τα κεριά σόγιας δεν το κάνει. 

Επιπλέον, τα κεριά σόγιας συνήθως διατίθενται σε γυάλινα ή τσίγκινα δοχεία που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν, καθιστώντας τα μια ακόμη πιο πράσινη επιλογή.

Πως θα δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα με κεριά σόγιας

Η δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας είναι σημαντική για την ψυχική ευεξία και τα κεριά σόγιας μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. 

Δεν παρέχουν μόνο απαλό, τρεμάμενο φως που προσθέτει μια κάποια ηρεμία σε κάθε χώρο, αλλά η ποικιλία των διαθέσιμων αρωμάτων καθιστά επίσης δυνατή την προσαρμογή της ατμόσφαιρας στις προτιμήσεις σας.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας, το άρωμα ενός κεριού είναι ζωτικής σημασίας. Με τα κεριά σόγιας, είστε μέσα για μια απόλαυση. 

Η ικανότητά τους να συγκρατούν και να απελευθερώνουν άρωμα είναι ανώτερη σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κεριά, οδηγώντας σε ένα πιο ευχάριστο και διαρκές άρωμα. 

Από τα αναζωογονητικά εσπεριδοειδή μέχρι την χαλαρωτική λεβάντα, οι επιλογές είναι σχεδόν ατελείωτες.

Μάλιστα σε προηγούμενο άρθρο μας παρουσιάσαμε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο αρωματικό κερί για κάθε δωμάτιο. 

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα σχετικά με αυτό εδώ.


Κερί σόγιας: Ένα ιδανικό δώρο

Ένα κερί σόγιας (soy candle) αποτελεί επίσης θαυμάσιο δώρο, χάρη στην κομψή εμφάνισή του, τα απολαυστικά αρώματά του καθώς και το γεγονός πως είναι φιλικό προς το περιβάλλον. 

Είτε πρόκειται για γενέθλια, εγκαινίαση σπιτιού ή απλά επειδή θες να κάνεις ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου, ένα όμορφα συσκευασμένο κερί σόγιας μπορεί να είναι η τέλεια χειρονομία.

Μη ξεχνάς τις Snap Bars σε σχήμα Σοκολάτας

Οι αρωματικές snap bars είναι κεριά εμποτισμένα με αρωματικά έλαια, τα οποία κατά την καύση απελευθερώνουν το άρωμα τους.

Στο Candelinas, μπορείς να βρεις snap bars σε σχήμα σοκολάτος σε διάφορα αρώματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Για παράδειγμα μπορείς να βρεις snap bar με άρωμα Black Cherry και Σανδαλόξυλο!

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τους λόγους που αξίζει να επιλέξεις τα snap bars, διάβασε εδώ.

 

Με λίγα λόγια

Σε αυτό το άρθρο αναφερθήκαμε στο κερί σόγιας, από τι δημιουργείτε αλλά και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του.

Επιπλέον γνωρίσαμε μαζί τα 6 νέα soy candles που έφτασαν στα Candelinas και τα μοναδικά τους αρώματα.

Αν θες να γνωρίσεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120