Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Αρωματικά snap bars και κεριά: Γιατί να τα επιλέξετε

Τα αρωματικά κεριά έχουν κάτι αναμφισβήτητα χαλαρωτικό και γοητευτικό. Έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν έναν χώρο, να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και να ξυπνήσουν ευχάριστες αναμνήσεις.

Στα Candelinas λατρεύουμε τα αρώματα και για αυτό τον λόγο δημιουργούμε χειροποίητα wax melts από σόγια, στο σχήμα του λατρεμένου μας comfort food, της σοκολάτας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τον αρωματικό κόσμο των κεριών και γιατί αποτελούν must επιλογή για το χώρο σας. 

Πώς αναδύεται το άρωμα 

Τα αρωματικά snap bars είναι κεριά εμποτισμένα με αρωματικά έλαια που απελευθερώνουν το άρωμα κατά την καύση. 

Σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και αρώματα, καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και ανάγκες. Από τα φρέσκα εσπεριδοειδή μέχρι την ηρεμιστική λεβάντα, υπάρχει ένα αρωματικό κερί για κάθε διάθεση και περίσταση.

Οφέλη 

Τα αρωματικά κεριά προσφέρουν διάφορα οφέλη, καθιστώντας τα μια απαραίτητη προσθήκη σε κάθε σπίτι:

#1 Αρωματοθεραπεία

Τα αρώματα μπορεί να έχουν μέχρι και θεραπευτικές ιδιότητες, χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική ημέρα, ανακουφίζουν από το στρες και βελτιώνουν αμέσως τη διάθεση.

#2 Δημιουργία ατμόσφαιρας

Η απαλή λάμψη και το σαγηνευτικό άρωμα ενός αρωματικού κεριού μπορούν να δημιουργήσουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική για μια βραδιά με αγαπημένους ή ήσυχες στιγμές μοναξιάς.

#3 Διακοσμητικό στοιχείο

Τα melter που θα βρειτε στα Candelinas αποτελούν απο μόνα τους ένα υπέροχο κομμάτι διακόσμησης, μαζί με τα χρωματιστά και μοσχομυριστά snap bars της συλλογής μας θα ομορφύνουν το χώρο σας αμέσως. 

Η διαφορά του χειροποίητου

Τα χειροποίητα αρωματικά κεριά κατασκευάζονται με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτουν συχνά υψηλής ποιότητας, φυτικά συστατικά όπως σόγια, η καύση των οποίων γίνεται καθαρότερα και πιο ομοιόμορφα από το παραδοσιακό κερί παραφίνης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο μακράς διάρκειας ευχάριστο άρωμα που γεμίζει το χώρο σας χωρίς να παράγει επιβλαβή υποπροϊόντα.

Επιπλέον, τα χειροποίητα κεριά περιέχουν υψηλής ποιότητας αρωματικά έλαια ή αιθέρια έλαια, εξασφαλίζοντας ένα πιο αυθεντικό και πολυτελές άρωμα.

Χειροποίητα Αρωματικά Κεριά με βάση τη σόγια: Μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή

Τα κεριά σόγιας κατασκευάζονται από έλαιο σόγιας, έναν ανανεώσιμο και βιοδιασπώμενο πόρο. Με σεβασμό προς το περιβάλλον έχουν αμέτρητα οφέλη, με βασικότερα τα παρακάτω: 

#1 Καθαρότερη καύση

Τα κεριά σόγιας παράγουν λιγότερη αιθάλη από τα παραδοσιακά κεριά παραφίνης, με αποτέλεσμα καθαρότερη καύση και μειωμένη ατμοσφαιρική ρύπανση.


#2 Μεγαλύτερη διάρκεια καύσης


Τα κεριά σόγιας καίγονται πιο αργά και διαρκούν περισσότερο από τα αντίστοιχα κεριά παραφίνης

#3 Καλύτερα αρώματα


Το χαμηλότερο σημείο τήξης του κεριού σόγιας επιτρέπει μια πιο σταδιακή απελευθέρωση του αρώματος, δημιουργώντας ένα πιο λεπτό και ομοιόμορφα κατανεμημένο άρωμα.

3 λόγοι που λατρεύουμε τα αρωματικά snap bars και κεριά 


#1 Selfcare 
Η περιποίηση του εαυτού σας παρέα με ένα αρωματικό κερί κάνει τη ρουτίνα σας ακόμα πιο χαλαρωτική και αποτελεί πραγματικό δώρο για τον εαυτό σας. 


#2 Ένα τέλειο δώρο
Τα αρωματικά κεριά αποτελούν ιδανικά δώρα για φίλους, οικογένεια και συναδέλφους.


#3 Σαν ένα Ταξίδι
Τα αρωματικά κεριά έχουν τη δύναμη να σας ταξιδέψουν με τα αρώματα τους. Κάθε κερί μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν νέο προορισμό!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120