Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Body Care: 10 οφέλη και 4 μοναδικά προϊόντα

Στα Candelinas πιστεύουμε στην αξία του σωστού body care. Η αυτοφροντίδα εξάλλου είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε τα νέα μας body care προϊόντα. Σε αυτό το άρθρο θα σου τα παρουσιάσουμε αναλυτικά ενώ παράλληλα θα δούμε 10 οφέλη που έχουν τα body care προϊόντα. 

Ας ξεκινήσουμε!


Τι είναι το Body Care;

Το body care ή αλλιώς η φροντίδα σώματος αναφέρεται στις πρακτικές, τις ρουτίνες και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό, τη θρέψη, την ενυδάτωση και την προστασία του δέρματος του σώματος. Περιλαμβάνει τα πάντα, από το μπάνιο και την ενυδάτωση μέχρι την απολέπιση και την αντιμετώπιση συγκεκριμένων δερματικών προβλημάτων. 

Σε αντίθεση με τη φροντίδα του δέρματος (skin care), η οποία συχνά επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρόσωπο, το body care αντιμετωπίζει τις ανάγκες του δέρματος σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων περιοχών όπως τα χέρια, τα πόδια, το στήθος και η πλάτη.


10 οφέλη των body care προϊόντων που αξίζει να γνωρίζεις 

#1 Ενισχυμένη ενυδάτωση

Η διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας βοηθά στην αποφυγή της ξηρότητας, της ξηροδερμίας και των ερεθισμών, προάγοντας μια απαλή και λεία υφή.

#2 Απολέπιση

Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος αναζωογονεί το δέρμα, επιτρέποντας την ανάπτυξη νέων κυττάρων και χαρίζοντας μια νεανική και φρέσκια εμφάνιση.

#3 Αυξημένη κυκλοφορία

Το μασάζ με προϊόντα περιποίησης στο δέρμα μπορεί να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας στη συνολική υγεία του δέρματος και στην ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται.

#4 Βελτίωση του τόνου του δέρματος

Η τακτική φροντίδα μπορεί να εξομαλύνει τον τόνο και την υφή του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση ατελειών, ουλών και αποχρωματισμού.

#5 Ιδιότητες κατά της γήρανσης

Πολλά προϊόντα περιέχουν συστατικά που καταπολεμούν τα σημάδια της γήρανσης, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

#6 Ανακούφιση από το άγχος

Η πράξη της εφαρμογής και του μασάζ αυτών των προϊόντων μπορεί να είναι μια θεραπευτική και χαλαρωτική εμπειρία, βοηθώντας στην ανακούφιση από το στρες και το άγχος.

#7 Αποτοξίνωση

Ορισμένα προϊόντα βοηθούν στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών και των τοξινών από το δέρμα, προάγοντας μια καθαρή και υγιή επιδερμίδα.

#8 Ενισχυμένη ελαστικότητα

Η διατήρηση της θρέψης του δέρματος μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητά του, κάνοντάς το πιο ελαστικό, νεανικό και λιγότερο επιρρεπές σε σκασίματα και άλλα προβλήματα.

#9 Άρωμα και αρωματοθεραπεία

Τα αρώματα που περιλαμβάνονται σε πολλά προϊόντα περιποίησης σώματος μπορεί να έχουν καταπραϋντική ή αναζωογονητική επίδραση, ενισχύοντας τη συνολική διάθεση και ευεξία.

#10 Προστασία από τις περιβαλλοντικές ζημιές

Τα προϊόντα για body care συχνά περιλαμβάνουν συστατικά που σχηματίζουν ένα φράγμα ενάντια σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση, οι ακτίνες UV και η υγρασία του χώρου, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το δέρμα.


4 Μοναδικά Body Care προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις

#1 Sunshine Body Scrub

Φρόντισε το σώμα σου με το Candelinas Body Scrub με άρωμα Sunshine. Αφαίρεσε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, διατήρησε την υγρασία και αύξησε την ελαστικότητά της. Ο συνδυασμός φυσικών και θρεπτικών συστατικών, καθιστά το δέρμα σου ενυδατωμένο και απαλό, ενώ το άρωμα Sunshine με αρώματα από πράσινα φύλλα, μήλο και λεμόνι πάνω σε μια βάση από ροδάκινο και γιασεμί θα εμπλουτίσει τη ρουτίνα περιποίησης του σώματός σου.

Τα κυριότερα συστατικά του body scrub: 

Body care από την Candelinas

#2 Black Coconut Body Scrub

Φρόντισε το σώμα σου με το Candelinas Body Scrub με άρωμα Black Coconut. Απαλλάξου από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, διατηρώντας την υγρασία του και ενισχύοντας την ελαστικότητά του. Το μίγμα φυσικών και θρεπτικών συστατικών, κάνει την επιδερμίδα σου λεία και ενυδατωμένη, ενώ το άρωμα Black Coconut που συνδυάζει καρύδα, βανίλια και μπαχαρικά, θα αναδείξει τη ρουτίνα περιποίησης του σώματός σου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τα κυριότερα συστατικά του body scrub: 

  • Βούτυρο καριτέ
  • Έλαιο ηλίανθου
  • Βιταμίνη Ε
Απολέπιση σώματος

#3 Sunshine Shimmering Body Oil

Το Candelinas Shimmering Body Oil είναι ένα ιριδίζον έλαιο σώματος, απαλό και άμεσα απορροφήσιμο, που παρέχει ενυδάτωση και μια διακριτική χρυσαφένια λάμψη. Εμπλουτισμένο με το πολύτιμο έλαιο αβησσυνίας, δίνει στο δέρμα μια υγιή, ελαστική και λαμπερή όψη.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδανικό για την τόνωση των σημείων του σώματός σου, χαρίζοντάς σου μια εντυπωσιακή σιλουέτα. Το άρωμα Sunshine, που περιέχει νότες από πράσινα φύλλα, μήλο και λεμόνι σε βάση από ροδάκινο και γιασεμί, θα εμπλουτίσει τη ρουτίνα περιποίησης του σώματός σου.


#4 Black Coconut Shimmering Body Oil

Το Candelinas Black Coconut Shimmering Body Oil είναι ένα ιριδίζον έλαιο σώματος, απαλό και γρήγορα απορροφήσιμο, που προσφέρει ενυδάτωση και μια διακριτική χρυσαφένια λάμψη στο δέρμα.

Εμπλουτισμένο κι αυτό με το πολύτιμο έλαιο αβησσυνίας, συμβάλλει στην υγεία, την ελαστικότητα και τη λάμψη του δέρματος. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του σώματός σου και να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή σιλουέτα.

Το άρωμα Black Coconut, που συνδυάζει καρύδα, βανίλια και μπαχαρικά, θα ενισχύσει τη ρουτίνα περιποίησης του σώματός σου, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Περιποίηση με ιριδίζον body oil

Τι είναι το Έλαιο Αβησσυνίας;

Γνωστό επίσης ως κράμβης ή σεσάμι της Αιθιοπίας, το έλαιο αβησσυνίας είναι ένα φυτικό έλαιο που είναι ελαφρύ και απορροφάται γρήγορα. Παράγεται από τον σπόρο του φυτού Brassica Abyssinica. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα και προστασία αντιοξειδωτική, χάρη σε συστατικά όπως η βιταμίνη Ε, φυτοστερόλες και λιπαρά οξέα που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα, όπως τα ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9, συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας και της φυσικής λάμψης του δέρματος.


5 οφέλη που έχει το Έλαιο Αβησσυνίας 

#1 Βαθιά ενυδάτωση

Το έλαιο Αβησσυνίας έχει μια μοναδική μοριακή δομή που του επιτρέπει να απορροφάται εύκολα από το δέρμα. Η υψηλή του συγκέντρωση λιπαρών οξέων βοηθά στην ενυδάτωση χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα, οδηγώντας σε πιο απαλή και λεία επιδερμίδα.

#2 Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος

Πλούσιο σε ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, το έλαιο Αβησσυνίας προάγει την ελαστικότητα του δέρματος. Αυτό μπορεί να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και να κάνει το δέρμα να αισθάνεται πιο ελαστικό και νεανικό.

#3 Ιδιότητες κατά της γήρανσης

Το έλαιο περιέχει αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη Ε, που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και του οξειδωτικού στρες. Αυτό μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, διατηρώντας τη νεανική εμφάνιση του δέρματος.

#4 Βελτιώνει την επιδερμίδα

Εξισορροπώντας τα φυσικά έλαια του δέρματος και παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση, το έλαιο Αβησσυνίας μπορεί να βελτιώσει τη συνολική χροιά του δέρματος. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το ξηρό ή θαμπό δέρμα.

#5 Ενισχύει τα μαλλιά

Το συγκεκριμένο συστατικό δεν είναι μόνο ευεργετικό για το δέρμα. Το έλαιο Αβησσυνίας κάνει θαύματα και για τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαλακτικό για την ενίσχυση των μαλλιών, την ενίσχυση της λάμψης και την ευκολότερη διαχείρισή τους.


Με λίγα λόγια 

Αναφερθήκαμε στο body care αλλά και 10 από τα οφέλη του. Επίσης γνωρίσαμε τα 4 bodycare προϊόντα από τα Candelinas που ήρθαν για να βελτιώσουν μία και καλή τη ρουτίνα φροντίδας του σώματος σου. Τέλος αναφερθήκαμε στο μοναδικό έλαιο Αβησσυνίας και τα οφέλη του.

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120