Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Έλαιο Αβησσυνίας: Τι είναι και ποιες ιδιότητες έχει;

Εσύ τι γνώριζεις σχετικά με το έλαιο Αβησσυνίας;

Στον κόσμο της φροντίδας και της περιποίησης της επιδερμίδας, υπάρχει μια συνεχής αναζήτηση φυσικών συστατικών που μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα!

Ένα τέτοιο συστατικό που έχουμε αγαπήσει στα Candelinas, και έχουμε συμπεριλάβει στα Body Care προϊόντα μας, είναι το έλαιο Αβησσυνίας.  

Προερχόμενο από τους σπόρους του φυτού Αβησσυνίας, το έλαιο αυτό προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά. 

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψουμε μαζί τα θαύματα του ελαίου Αββησυνίας, τη σύνθεσή του και πώς μπορεί να φέρει επανάσταση στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


Τι είναι το έλαιο Αβησσυνίας;

Το έλαιο Αβησσυνίας, γνωστό και ως και ως κράμβης ή σεσάμι της Αιθιοπίας, είναι ένα φυσικό έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Αβησσυνίας (Crambe abyssinica). 

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως το φυτό αυτό προέρχεται από τα υψίπεδα της Αιθιοπίας, αλλά σήμερα καλλιεργείται σε διάφορες περιοχές παγκοσμίως. Το έλαιο Αβησσυνίας λαμβάνεται με τη μέθοδο της ψυχρής εκχύλισης, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση των πολύτιμων ιδιοτήτων του.



Έλαιο Αβησσυνίας - Σύνθεση και μοναδικές ιδιότητες

Το έλαιο Αβησσυνίας φημίζεται για την εξαιρετική του σύνθεση, η οποία το διαφοροποιεί από άλλα συμβατικά έλαια ομορφιάς. Είναι γεμάτο με απαραίτητα λιπαρά οξέα, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής συγκέντρωσης ερουκικού οξέος, ενός ωμέγα-9 λιπαρού οξέος. Συγκεκριμένα, το οξύ αυτό παρέχει στο έλαιο τις αξιοσημείωτες ενυδατικές και περιποιητικές του ιδιότητες.

Η ελαφριά και μη λιπαρή φύση του ελαίου Αβησσυνίας επιτρέπει τη γρήγορη απορρόφησή του από το δέρμα και τα μαλλιά, χωρίς να αφήνει βαριά υπολείμματα. 

Λειτουργεί ουσιαστικά ως ένα εξαιρετικό φυσικό μαλακτικό, σφραγίζοντας αποτελεσματικά την υγρασία και παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών, λιπαρών και ευαίσθητων.


Έλαιο Αβησσυνίας – Οφέλη για το δέρμα

Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος, το έλαιο Αβησσυνίας προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων. 

Οι ενυδατικές του ιδιότητες βοηθούν στην αναπλήρωση και τη θρέψη του δέρματος, αφήνοντάς το απαλό, ελαστικό και λείο. 

Το έλαιο Αβησσυνίας σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα στην επιφάνεια του δέρματος, μειώνοντας την απώλεια υγρασίας και αποτρέποντας την αφυδάτωση. Η τακτική χρήση του ελαίου Αβησσυνίας μπορεί, μάλιστα, να βελτιώσει τη συνολική υφή και την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Επιπλέον, το έλαιο Αβησσυνίας είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές βλάβες. Βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και της ερυθρότητας, καθιστώντας το ευεργετικό για όσους έχουν ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα, όπως το έκζεμα ή η ροδόχρους ακμή. 



Έλαιο Αβησσυνίας - Οφέλη για τα μαλλιά

Το έλαιο Αβησσυνίας κάνει θαύματα και για τα μαλλιά.  Ναι σωστά διάβασες!

Η ελαφριά υφή του επιτρέπει να διεισδύει βαθιά στον άξονα της τρίχας, παρέχοντας έντονη ενυδάτωση και θρέψη. Βοηθά στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, στην εξομάλυνση του φριζαρίσματος και στην προσθήκη λάμψης χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Η σύνθεση του ελαίου μοιάζει πολύ με τα φυσικά έλαια που παράγει το τριχωτό της κεφαλής, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για την υγεία του. Βοηθά στην εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος, αποτρέποντας ένα υπερβολικά λιπαρό ή ξηρό τριχωτό της κεφαλής. 

Ενυδατώνοντας το τριχωτό της κεφαλής, το έλαιο Αβησσυνίας μπορεί να μειώσει την πιτυρίδα και να προωθήσει ένα υγιέστερο περιβάλλον για την ανάπτυξη των μαλλιών.


Πώς να χρησιμοποιήσεις το έλαιο Αβησσυνίας

Το έλαιο Αβησσυνίας μπορεί να ενσωματωθεί στη ρουτίνα ομορφιάς σου με διάφορους τρόπους. Για την περιποίηση του δέρματος, μερικές σταγόνες μπορούν να εφαρμοστούν σε καθαρισμένο δέρμα πριν από την ενυδατική κρέμα ή να προστεθούν στην αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα για επιπλέον ενυδάτωση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αστάρι μακιγιάζ για να δημιουργήσει έναν λείο καμβά για άψογη εφαρμογή.

Όσον αφορά την περιποίηση των μαλλιών, το έλαιο Αβησσυνίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία leave-in. Απλά απλώστε μια μικρή ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, εστιάζοντας στις άκρες, για να θρέψετε και να προστατεύσετε τις τούφες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προστατευτικό θερμότητας πριν από το styling με καυτά εργαλεία ή ως λάδι φινιρίσματος για να προσθέσει λάμψη!


Προϊόντα με έλαιο Αβησσυνίας

Αν θες να εντάξεις και εσύ το έλαιο Αβησσυνίας στην ρουτίνα περιποίησης σου, τότε έχουμε δημιουργήσει τα κατάλληλα προϊόντα για εσένα!

Γνωρίζοντας πλήρως τις πολύ θετικές ιδιότητες που έχει το έλαιο Αβησσυνίας, έχουμε δημιουργήσει μοναδικά προϊόντα, των οποίων είναι συστατικό!


#1 Sunshine Shimmering Body Oil

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι το Sunshine Shimmering Body Oil! Το Candelinas Shimmering Body Oil αποτελεί ένα απαλό και άμεσα απορροφήσιμο ιριδίζον έλαιο σώματος. Το συγκεκριμένο έλαιο προσφέρει ενυδάτωση και μια διακριτική χρυσαφένια λάμψη. 

Είναι επίσης πλούσιο με έλαιο Αβησσυνίας το οποίο όπως αναφέραμε προσφέρει ένα υγιές, ελαστικό και λαμπερό δέρμα!

shimmering oil


#2 Black Coconut Shimmering Body Oil

Ένα ακόμη μοναδικό προϊόν που έχουμε δημιουργήσει είναι το Black Coconut Shimmering Body Oil, το οποίο είναι επίσης πλούσιο με έλαιο Αβησσυνίας.

Παράλληλα συνδυάζει τo άρωμα Black coconut με καρύδα, βανίλια και μπαχαρικά θα απογειώσει τη ρουτίνα περιποίησης του σώματος σου.


Με λίγα λόγια

Το έλαιο Αβησσυνίας είναι πραγματικά ένα μυστικό ομορφιάς που μπορεί να μεταμορφώσει τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών σου!

Με τη μοναδική του σύνθεση και τις αξιοσημείωτες ιδιότητές του, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και προστασία τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά.

Είτε θέλεις να βελτιώσεις τη συνολική υφή και εμφάνιση του δέρματός σου είτε να αναζωογονήσεις τα ξηρά και ταλαιπωρημένα σου μαλλιά, το έλαιο Αβησσυνίας είναι μια φυσική λύση που αξίζει να εξερευνήσεις. 

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120