Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

SUMMER SALES 20% OFF Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €35. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Αρωματικές Μπάρες που μυρίζουν «καλοκαίρι»

Κάνε το χώρο σου να μυρίσει καλοκαίρι 

#1 Black Coconut 

Η αρωματική snap bar Black Coconut αποτελεί μία μοναδική επιλογή για εσένα που έχεις συνδυάσει το καλοκαίρι με το άρωμα της καρύδας. 

Νότες κορυφής από καρύδα, ανανά, ροδάκινο και δαμάσκηνα, μεσαίες νότες από μπαχαρικά, ξύλα και βανίλια σε μια βάση καραμέλας. Κυρίαρχες νότες καρύδας, βανίλιας και μπαχαρικών. Μια ξεχωριστή καρύδα σε ένα ισορροπημένο άρωμα που θα λατρέψεις!


#2 Sunshine

Ένα πράγμα για το οποίο είναι γνωστό το καλοκαίρι είναι τα ηλιόλουστα, ζεστά, πρωινά του. Το άρωμα από την αρωματική snap bar Sunshine, θα σε κάνει να ταξιδέψεις!

Σαν ένα ηλιόλουστο πρωινό! Νότες κορυφής από πράσινα φύλλα, λεμόνι και μήλο, μεσαίες νότες από ροδάκινο και γιασεμί σε μια ξυλώδη βάση.

#3 Sunshine Narcissus

Μία ακόμη επιλογή, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι το Sunshine Narcissus.

Αυτό το φρέσκο ​​και λουλουδένιο άρωμα έχει με νότες νάρκισσου και πράσινων φύλλων, οι οποίες οδηγούν σε μια καρδιά υάκινθου, κρίνου και τριαντάφυλλου. Στα Candelinas αγαπάμε να δημιουργούμε νέους αρωματικούς συνδυασμούς, ικανούς να σε ταξιδέψουν ακόμη και αν βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου!

Εξάλλου πιστεύουμε πως το κατάλληλο αρωματικό κερί μπορεί όχι μόνο να σε κερδίσει με το άρωμα του, αλλά να σε χαλαρώσει και να γίνει μέρος της καθημερινότητας σου. 

Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε μοναδικά αρωματικά snap bars, στο σχήμα του αγαπημένου μας comfort food, της σοκολάτας, τα οποία συνδυάζουν καλοκαιρινά αρώματα, για εσένα που θες να βρεθείς στον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό με την πρώτη ευκαιρία.

Τι είναι οι Αρωματικές Μπάρες;

Οι αρωματικές μπάρες ή αλλιώς snap bars είναι χειροποίητα προϊόντα, τα οποία έχουμε δημιουργήσει από κερί σόγιας. Οι αρωματικές μπάρες που φτιάχνουμε στα Candelinas έρχονται σε σχήμα σοκολάτας, ενώ παράλληλα είναι πολύ εύκολες στη χρήση.

Αρκούν 1 με 2 μόλις κομμάτια, για να απολαύσεις το μοναδικό άρωμα μίας αρωματικής μπάρας για ώρες!

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις εύκολα τις αρωματικές μπάρες σε σχήμα σοκολάτας, διάβασε εδώ.


Μοναδικές Αρωματικές Μπάρες με Άρωμα Καλοκαιριού

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε σε 4 ξεχωριστά και άκρως καλοκαιρινά αρώματα που αξίζει να δοκιμάσεις.

Σε αυτό, θα συνεχίσουμε γνωρίζοντας μερικές ακόμη επιλογές, που δεν πρέπει να χάσεις φέτος το καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα μία απλή βάση από μόσχο προσθέτει μια λεπτή πινελιά ζεστασιάς στο συνολικό άρωμα. Με κάθε σου εισπνοή, θα νιώσεις σαν να περπατάς μέσα σε έναν ηλιόλουστο κήπο γεμάτο ανθισμένα λουλούδια!


Το αρωματικό Summer Box του καλοκαιριού

Αν αγαπάς και εσύ, τους παραπάνω αρωματικούς συνδυασμούς, τότε σου έχουμε ακόμη μία επιλογή, το καλοκαιρινό μας Summer Box – Amorgos!

Το συγκεκριμένο box σου προσφέρει Xαλάρωση και ευεξία πάντοτε με τον πιο αρμονικό τρόπο, ταξιδεύοντας σε στο μαγευτικό ελληνικό νησί της Αμοργού. 

snap bars

Με λίγα λόγια

Είδαμε ακόμη μερικές ξεχωριστές καλοκαιρινές αρωματικές προτάσεις. Οι συγκεκριμένες αρωματικές μπάρες είναι ικανές να σε ταξιδέψουν με το άρωμα σου και να σου προσφέρουν ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120