Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Χειροποίητα Κεριά Σόγιας – 4 Καλοκαιρινά Αρώματα που θα λατρέψεις

Ψάχνεις να βρεις χειροποίητα κεριά σόγιας με άρωμα καλοκαιριού; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα.


Το καλοκαίρι έχει φτάσει για τα καλά. Στα Candelinas έχουμε δημιουργήσει ειδικά για εσένα που λατρεύεις το καλοκαίρι, τα καλοκαιρινά snap bars σε μοναδικά αρώματα που θα κάνουν το σπίτι σου να μυρίζει μονίμως «διακοπές». 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


4 χειροποίητα κεριά σόγιας που μυρίζουν καλοκαίρι

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί σε 6 αρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις

Στα Candelinas όμως, αγαπάμε να δημιουργούμε και εποχιακά αρωματικά κεριά τα οποία μπορούν να σε συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση. 

Έτσι, και αυτό το καλοκαίρι δημιουργήσαμε 4 επιλογές οι οποίες θα σε κάνουν να ταξιδέψεις, ακόμα και μέχρι τη Χαβάη. 

Ναι πολύ σωστά διάβασες. Ας δούμε λοιπόν μερικά καλοκαιρινά χειροποίητα κεριά σόγιας πιο αναλυτικά: 


#1 Hawaii beach

Το συγκεκριμένο χειροποίητο αρωματικό κερί είναι για εσένα που αναζητάς το κάτι παραπάνω. 

Αν λόγω υποχρεώσεων δεν καταφέρεις να βρεθείς στη Χαβάη φέτος το καλοκαίρι, σου έχουμε την επόμενη καλύτερη εναλλακτική! Φέρε τη Χαβάη στο σπίτι σου.

Η συγκεκριμένη snap bar συνδυάζει τη δροσιά από εσπεριδοειδή, γλυκές νότες από νέκταρ ροδάκινου, γαρδένιας από την Ταϊτή και βατόμουρο. Όλα αυτά συνδυάζονται με άρωμα αλατόνερου Χαβάης δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό. Ναι, αυτό είναι το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα!

Αν ανυπομονείς να φέρεις και εσύ τη Χαβάη στο σπίτι σου, δες εδώ για περισσότερα.


#2 Nisi

Αν πάλι η Χαβάη σου πέφτει λίγο μακριά, αλλά είσαι λάτρης των εξωτικών διακοπών και του καλοκαιριού, τότε έχουμε ένα χειροποίητο αρωματικό κερί σε σχήμα σοκολάτας αποκλειστικά για εσένα.

Αναφερόμαστε φυσικά στη snap bar Nisi. Αν και ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει τρόπο να τηλεμεταφερόμαστε όπου θέλουμε στο άψε σβήσε, μία μυρωδιά από το συγκεκριμένο χειροποίητο αρωματικό κερί θα σε κάνει να βρεθείς στην παραλία, σε ένα μαγευτικό τροπικό νησί.

Φέρε το εξωτικό καλοκαίρι στο χώρο σου! Η συγκεκριμένη snap bar σε σχήμα σοκολάτας περιέχει νότες τροπικής καρύδας, δροσερού λαιμ, μόσχου και γλυκιάς βανίλιας. Ένα γλυκό και πικάντικο άρωμα που θα λατρέψεις!

Αν ανυπομονείς να γεμίσεις το σπίτι σου με τροπικά αρώματα, δες εδώ για περισσότερα.


#3 Mango and Pineapple

Οι επιλογές όμως σε χειροποίητα αρωματικά κεριά με άρωμα καλοκαιριού δεν τελειώνουν εδώ.

Μία ακόμα snap bar σε σχήμα σοκολάτας είναι το Mango and Pineapple. Το συγκεκριμένο άρωμα υπόσχεται να σε κερδίσει, ειδικά αν αγαπάς τα συγκεκριμένα φρούτα, και τις τροπικές γεύσεις. 

Όπως λέει άλλωστε και το όνομα του, αποτελείται από γλυκό ανανά και πικάντικο μάνγκο σε μια βάση εκλεπτυσμένης βανίλιας. Στο άρωμα ξεχωρίζουν νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλο και γιασεμί. Λαχταριστό και καλοκαιρινό όπως το έχεις φανταστεί!

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις τη μοναδική αυτή snap bar, δες εδώ για περισσότερα.


#4 Sunkissed

Τέλος για εσένα που θες να κάθεσαι ώρες στην παραλία, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου βιβλίο, το ζεστό άγγιγμα του ήλιου και το άρωμα των λουλουδιών, σου έχουμε την κατάλληλη επιλογή.

Η snap bar Sunkissed, είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες!

Ένα από τα πιο πλούσια καλοκαιρινά αρώματα, αέρινο και τροπικό. Περγαμόντο και πράσινο μήλο, με νότες λουλουδιών σε βάση από πατσουλί και κρεμώδες σανταλόξυλο.

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις τη μοναδική αυτή snap bar, δες εδώ για περισσότερα.


Προσοχή: Σου δίνουμε επίσης τη δυνατότητα να λάβεις δείγμα 10 γραμμαρίων σε μορφή κύβου. Το δείγμα είναι ιδανικό για δύο έως τρεις τετράωρες καύσεις, επιτρέποντας σου να γνωρίσεις το άρωμα και να δεις αν σου ταιριάζει.


Γιατί να επιλέξεις αρωματικά Snap Bars;

Αναρωτιέσαι γιατί αξίζει να επιλέξεις και εσύ αρωματικά Snap Bars; Σου έχουμε τους λόγους:


#1 Σε ταξιδεύουν

Τα χειροποίητα αρωματικά κεριά σε σχήμα σοκολάτας διαθέτουν τη μαγεία να σε μεταφέρουν μέσα από τα μοναδικά τους αρώματα. Κάθε κερί μπορεί να σε «ταξιδεύσει» προς έναν διαφορετικό προορισμό!


#2 Selfcare

Η περιποίηση του εαυτού σου παρέα με ένα αρωματικό κερί αποτελεί το ιδανικό δώρο, ικανό να σου προσφέρει τη χαλάρωση που επιθυμείς.

Για να μάθεις ακόμη περισσότερα για τα snap bars, διάβασε εδώ.


Γνώριζες για το Candelinas Club;


Το Candelinas Club είναι μια μηνιαία συνδρομή, η οποία σου προσφέρει την δυνατότητα να λαμβάνεις αυτόματα 4 νέα snap bars στην πόρτα σου. Παράλληλα μέσω της συνδρομής σου απολαμβάνεις πολλά επιπλέον προνόμια!

Κάθε μήνα θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα αρώματα, καθώς τα snap bars που θα λαμβάνεις θα είναι διαφορετικά!

Αν θες να μάθεις ακόμη περισσότερα για το Candelinas Club, αλλά και τα προνόμια που μπορείς να κερδίσεις, μόλις γίνεις μέλος του, διάβασε το άρθρο που έχουμε ετοιμάσει σχετικά με αυτό.


Με λίγα λόγια

Σε αυτό το άρθρο γνωρίσαμε καλύτερα μερικά νέα χειροποίητα αρωματικά κεριά σε σχήμα σοκολάτας, με άρωμα καλοκαιριού.

Τα συγκεκριμένα snap bars έχουν τη δυνατότητα να σε ταξιδέψουν, κάνοντας το καλοκαίρι σου μοναδικό και μοσχομυρωδάτο.

Αν θες να γνωρίσεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120