Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

SUMMER SALES 20% OFF Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €35. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Πώς να χρησιμοποιήσεις τα wax melts και το melter σου για μέγιστη απόλαυση

Όλα τα tips για να χρησιμοποιήσεις σωστά τα wax melts

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Το κουτί με τα wax melts έφτασε στην πόρτα σου και είναι έτοιμο να σε συναρπάσει.

Και τώρα, ήρθε η ώρα να λύσουμε όλες σου τις απορίες για την σωστή χρήση του. Για να σε συντροφεύσει σε όλες τις όμορφες στιγμές στο σπίτι σου, χρειάζεται να ξέρεις όλα τα tips για να το χρησιμοποιήσεις σωστά.

Όποιο κι αν έχεις επιλέξει, από το φρέσκο Cotton Linen, το γλυκό Patisserie, ή το φρουτώδες Black Cherry & Sandalwood, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ευχαριστηθείς κάθε στιγμή και θα πλημμυρίσει το σπίτι σου με υπέροχες μυρωδιές.

Πώς να χρησιμοποιήσεις τα wax melts και το melter

Αρχικά, άνοιξε το κουτί και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να μυρίσει τα αρώματα και να σε ταξιδέψουν. Επίλεξε αυτό που ταιριάζει στο σημερινό σου mood και σπάσε μερικά κομματάκια.

Φύλαξε το υπόλοιπο στην συσκευασία του και μέσα στο κουτί σε ένα δροσερό μερος. Πάρε το melter σου και τοποθέτησε το όπου σε ευχαριστεί περισσότερο ώστε να το βλέπεις και φωτισμένο.

Για παράδειγμα, βάλε το πάνω στο αγαπημένο σου τραπεζάκι διαβάσματος, στην τραπεζαρία, ή στο coffee table. Καλό είναι να το βάλεις σε ένα δωμάτιο που δεν θα έχεις ανοιχτό παράθυρο και σε κάποια απόσταση από εσένα ώστε να μην είναι πολύ έντονη η μυρωδιά. 

Πάμε τώρα να μάθουμε τι είναι τα melters και πως λειτουργούν

Είναι ένα σκεύος καύσης που χρησιμοποιείται για να λιώνουμε wax melts ή έλαια, μόνο που στην περίπτωση των wax melts δεν χρησιμοποιείται η προσθήκη νερού ή οποιασδήποτε άλλης ουσίας. 

Καταλήξαμε στην επιλογή των melters μετά από ερευνα. Έχουν το συγκεκριμένο μέγεθος για να απέχει το ρεσώ από το «πιατάκι» μια σωστή απόσταση ώστε η θερμότητα να ειναι η ιδανική για να λιώσει σταδιακά το wax melt και κατά αυτόν τον τρόπο να αποδόσει ομοιόμορφα στον χώρο. 

Τα melters είναι κεραμικά και κάποια από αυτά χειροποίητα, ωστε να μην μαυρίζουν εύκολα και να καθαρίζουν με ένα βρεγμένο πανάκι, επιπλέον έχουν μια αισθητική που ταιριαζει σχεδόν παντού. 
Wax Melter

Διάλεξε να χρησιμοποιήσεις ρεσώ διάρκειας 4 ωρών, άοσμο και ιδανικά να έχει και αυτό κάποιο φυτικό κερί. Στην συνέχεια, αφού ζεσταθεί λίγο η επιφάνεια του melter, μπορείς να βάλεις 1 με 2 κομματάκια από την αγαπημένη σου μπάρα στο «πιατάκι». 

Είναι προτιμότερο να τοποθετήσεις μαζί τα κομμάτια μπάρας που έχεις επιλέξει , ώστε να λιώσουν ομοιόμορφα και να είναι καλύτερη η απόδοση του αρώματος. Μόλις λιώσουν τελείως, αν θέλεις μεγαλύτερη ένταση ή η μυρωδιά είναι πλέον εξασθενημένη, μπορείς να προσθέσεις άλλο ένα κομμάτι, ώστε να ανανεωθεί. 

Όλα εξαρτώνται, φυσικά, από το πόσο μεγάλο είναι το δωμάτιο που θα το τοποθετήσεις και την ένταση που θέλεις να έχει το άρωμα.

Ρίξε μια ματιά στη συλλογή μας και βρες μυρωδάτα wax melts και χειροποίητα melters! Ανακάλυψε τη συλλογή!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120