Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Αρωματικά Κεριά: 10 λόγοι για τους οποίους αποτελούν το καλύτερο δώρο γενεθλίων

Στα Candelinas γνωρίζουμε πως τα αρωματικά κεριά έχουν μια γοητεία στην οποία λίγοι μπορούν να αντισταθούν. 

Από την απαλή τους λάμψη μέχρι τα μαγευτικά τους αρώματα, μπορούν να μετατρέψουν ένα συνηθισμένο δωμάτιο σε ένα καταφύγιο άνεσης και πολυτέλειας. 

Όταν πρόκειται για δώρα γενεθλίων, τα αρωματικά κεριά κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. 

Ακολουθούν δέκα λόγοι για τους οποίους τα αρωματικά κεριά είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων αλλά και το πως θα διαλέξεις το κατάλληλο αρωματικό κερί για τον φίλο σου.

10 λόγοι για τους οποίους ένα αρωματικό κερί αποτελεί το καλύτερο δώρο


#1 Ένα δώρο για όλους

Ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή τις προτιμήσεις, τα αρωματικά κεριά είναι ένα καθολικά ελκυστικό δώρο. Ξεπερνούν τα τυπικά όρια των δώρων και είναι κατάλληλα για όλους.


#2 Ευελιξία στις επιλογές αρωμάτων

Από το αναζωογονητικό άρωμα του φρέσκου πεύκου μέχρι το χαλαρωτικό άρωμα της λεβάντας, τα αρωματικά κεριά διατίθενται σε πλήθος αρωμάτων. Αυτό επιτρέπει την εξατομίκευση, διασφαλίζοντας ότι ο παραλήπτης θα πάρει ένα άρωμα που πραγματικά αγαπάει.


#3 Ικανό να ρυθμίσει τη διάθεση

Ένα αρωματικό κερί μπορεί να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα ενός δωματίου. Δημιουργεί ένα γαλήνιο περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση, ρομαντικά δείπνα ή ακόμη και για ένα βράδυ αυτοφροντίδας.


#4 Ευχαρίστηση μακράς διάρκειας

Σε αντίθεση με τα λουλούδια που μαραίνονται ή τις σοκολάτες που καταναλώνονται, ένα ποιοτικό αρωματικό κερί μπορεί να διαρκέσει για πολύ περισσότερο, υπενθυμίζοντας συνεχώς στον παραλήπτη το υπέροχο δώρο σου.


#5 Κομψότητα και πολυτέλεια

Τα αρωματικά κεριά υψηλής ποιότητας αποπνέουν φινέτσα και πολυτέλεια. Εμείς στα Candelinas έχουμε δημιουργήσει μοναδικές snap bars στο σχήμα του αγαπημένου μας comfort food, της σοκολάτας! Τι πιο κομψό και ξεχωριστό από αυτό;


#6 Η γοητεία των χειροποίητων αρωματικών κεριών

Τα χειροποίητα αρωματικά κεριά φέρουν μια προσωπική πινελιά. Συχνά κατασκευάζονται σε μικρές παρτίδες, εξασφαλίζοντας προσοχή στη λεπτομέρεια, την ποιότητα και ένα μοναδικό μείγμα αρωμάτων. 


#7 Προωθεί τη χαλάρωση και την ευεξία

Πολλά αρωματικά κεριά έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη χαλάρωση. Αρώματα όπως ο καφές, το σανδαλόξυλο και ο ευκάλυπτος μπορούν να προσφέρουν θεραπευτικά αποτελέσματα, προάγοντας την ψυχική ευεξία.


#8 Σύμβολο αυτοφροντίδας

Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο χαοτικός, το δώρο ενός αρωματικού κεριού μπορεί να αποτελέσει μια απαλή υπενθύμιση για το πρόσωπο που έχει γενέθλια να αφιερώσει μια στιγμή για τον εαυτό του, ενισχύοντας τη σημασία της αυτοφροντίδας.


#9 Οικονομικό

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για ένα ποιοτικό αρωματικό κερί. Με μια σειρά διαθέσιμων επιλογών, υπάρχει ένα κερί που ταιριάζει σε κάθε budget.


#10 Φιλικό προς το περιβάλλον

Πολλά αρωματικά κεριά κατασκευάζονται από φυσικά συστατικά, όπως σόγια ή κερί μέλισσας. Καίγονται πιο καθαρά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθιστώντας τα μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή δώρου.


5 συμβουλές για την επιλογή του τέλειου αρωματικού κεριού για έναν φίλο

#1 Σκεψου τις προτιμήσεις τους

Σκέψου τις αγαπημένες τους μυρωδιές ή αναμνήσεις. Ένας λάτρης της παραλίας μπορεί να εκτιμήσει ένα άρωμα θαλασσινού αλατιού, ενώ ένας καλοφαγάς μπορεί να λατρέψει ένα κερί με βάση τη βανίλια ή με νότες καφέ.


#2 Δες τα συστατικά

Τα φυσικά συστατικά, όπως η σόγια ή το κερί μέλισσας, συχνά προτιμώνται λόγω της καθαρής καύσης και του αρώματος που διαρκεί περισσότερο.


#3 Εξέτασε τη συσκευασία

Ένα όμορφα συσκευασμένο κερί αυξάνει την ελκυστικότητα του δώρου. Επιπλέον, η βιώσιμη συσκευασία είναι μια προσεγμένη πινελιά.


#4 Το χειροποίητο είναι μοναδικό

Όπως αναφέρθηκε, τα χειροποίητα αρωματικά κεριά προσφέρουν μοναδικότητα. Εμείς στα Candelinas σας προσφέρουμε τα καλύτερα χειροποίητα αρωματικά κεριά από σόγια, τα οποία θα αφήσουν τους αγαπημένους σας με το στόμα ανοιχτό! 


#5 Σκεψου το χρόνο καύσης

Ένα κερί που καίει περισσότερο όχι μόνο προσφέρει αξία για τα χρήματα, αλλά εξασφαλίζει ότι ο παραλήπτης μπορεί να απολαύσει το δώρο σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Με λίγα λόγια

Τα αρωματικά κεριά είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό διακοσμητικό αντικείμενο- είναι μια πολυαισθητηριακή εμπειρία. Προκαλούν συναισθήματα, αναμνήσεις, ακόμη και μια αίσθηση ηρεμίας. Την επόμενη φορά που θα αναζητήσεις το τέλειο δώρο γενεθλίων, σκέψου απλώς τη μαγεία και τη γοητεία ενός όμορφα κατασκευασμένου αρωματικού κεριού. 

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων, να μάθεις περισσότερα για τα νέα body care προϊόντα μας,  και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120