Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Τα Candelinas φέρνουν αρωματικά κεριά και snap bars στην Ερμού

Εσύ γνώριζες πως πλέον μπορείς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου αρωματικά κεριά και snap bars μετά από μία βόλτα ή ένα shopping therapy στην Ερμού; 

Κι όμως πλέον μπορείς, καθώς στα Candelinas αποκτήσαμε το δικό μας κατάστημα γεμάτο αρώματα  και μοναδικά snap bars σε σχήμα σοκολάτας.

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε περισσότερα σχετικά με το νέο μας κατάστημα. Ας ξεκινήσουμε!


Αρωματικά Κεριά στην Ερμού – Το φυσικό μας κατάστημα 

Στα Candelinas αγαπάμε να γινόμαστε και εμείς ένα κομμάτι του σπιτιού σας, μέσω ενός από τα αρωματικά κεριά μας σε σχήμα σοκολάτας, και φυσικά του αρώματος τους. 

Αν και έχουμε βρεθεί μέσω των προϊόντων μας σε πολλά σπίτια, συνειδητοποιήσαμε πως έφτασε η ώρα να αποκτήσουμε και εμείς το δικό μας σπιτικό. 

Έτσι, δημιουργήσαμε το φυσικό μας κατάστημα στον πιο προσβάσιμο, κεντρικό και φυσικά εμπορικό δρόμο της Αθήνας, και ίσως ολόκληρης της χώρας, την Ερμού!

Συγκεκριμένα, το φυσικό μας κατάστημα, από το οποίο μπορείς να αγοράσεις τα προϊόντα μας, βρίσκεται στην Ερμού, 34, στην Αθήνα.

 


Βρες τα καλύτερα δώρα στην Ερμού με μια επίσκεψη στα Candelinas

Πλέον, με μία απλή επίσκεψη στην Ερμού, έχεις τη δυνατότητα να δεις από κοντά τα αγαπημένα σου αρωματικά κεριά και snap bars, να τα μυρίσεις και να τα πάρεις σπίτι μαζί σου.  

Παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να δεις από κοντά και τα νέα body care προϊόντα που έχουμε δημιουργήσει. 

 

 

Μερικά από τα μοναδικά αρωματικά κεριά που μπορείς να βρεις στην Ερμού

#1 Rainy Day

Ένα μοναδικό αρωματικό snap bar για όσους αγαπούν το άρωμα της βροχής. Το Rainy Day σε περιμένει στο κατάστημα μας στην Ερμού, για να σε ταξιδεύσει με το μοναδικό άρωμα του.

Η φρέσκια μέντα,το ξύλο βελανιδιάς και το έλαιο δάφνης συνδυάζονται με ένα γλυκό αλλά ταυτόχρονα γήινο άρωμα που επικρατεί στην ατμόσφαιρα τις βροχερές ημέρες.


#2 Stress Relief

Ψάχνεις ένα άρωμα που θα σε κάνει να χαλαρώσεις μετά από μία δύσκολη και απαιτητική ημέρα; Στην Ερμού 34, σου έχουμε το ιδανικό αρωματικό snap bar!

Το Stress Relief είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο αφρόλουτρο και κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αποβάλλει το άγχος με τη βοήθεια του δεντρολίβανου και του ευκαλύπτου.


#3 Sugared Vanilla Cookies

Ένα ακόμη αρωματικό snap bar που θα βρεις στο κατάστημα μας στην Ερμού είναι το Sugared Vanilla Cookies!

Μια λαχταριστή απόλαυση για τις αισθήσεις όπου η γλυκιά βανίλια συνδυάζεται με κρεμώδη καραμέλα και λευκή σοκολάτα σε μια βάση από ζεστά μπαχαρικά. Θα γίνουν τα αγαπημένα σας μπισκότα!

Με λίγα λόγια

Το νέο μας κατάστημα, άνοιξε και σε περιμένει σε ένα ταξίδι στην χώρα των αρωμάτων. Εκεί, μπορείς να βρεις μία συλλογή από μοναδικά snap bars και χειροποίητα κεριά σόγιας που θα λατρέψεις.

Εσύ ακόμη να μας επισκεφθείς;

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120