Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Αρωματικό Κερί Μελομακάρονο: Το απόλυτο δώρο για τα Χριστούγεννα

Γνώριζες πως πλέον υπάρχει άρωμα μελομακάρονο για κερί;

Έρχονται τα Χριστούγεννα και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό! Cozy καταστάσεις, βόλτες στην στολισμένη πόλη, και φυσικά νέες αναμνήσεις. Στα Candelinas πιστεύουμε πως ένας τρόπος να συνδεθείς με μία ανάμνηση είναι ένα καλό άρωμα. 

Για αυτό το λόγο συνδυάσαμε την αγάπη μας για τα κεριά, τα αρώματα, τα Χριστούγεννα και φυσικά τα γλυκά σε ένα γιορτινό κερί! Το κερί μελομακάρονο.

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε περισσότερα σχετικά με το άρωμα του μοναδικού αυτού κεριού. 

Ας Ξεκινήσουμε!


Κερί Μελομακάρονο από Σόγια 

Έχεις δοκιμάσει το κερί μελομακάρονο; Δεν υπάρχει τίποτα συγκρίσιμο με το άρωμα των φρέσκων μελομακάρονων! Πλέον μπορείς να αποκτήσεις αυτή τη μυρωδιά στον χώρο σου!

Φέρε αυτό το άρωμα στο σπίτι σου με κορυφαίες νότες από μπισκότο, κανέλα, μέλι και ζάχαρη σε μια πικάντικη βάση από μοσχοκάρυδο. Όταν καίγονται με τον σωστό τρόπο τα κεριά μπορούν να διαρκέσουν έως και 50 ώρες! Προτιμήστε 3ωρες καύσεις ώστε να θερμαίνεται όλη η επιφάνεια.


Snap Bar σε σχήμα σοκολάτας με άρωμα Μελομακάρονο 

Αν αγαπάς και εσύ τα snapbars σε σχήμα σοκολάτας, τότε εννοείται πως έχουμε ετοιμάσει την απόλυτη χριστουγεννιάτικη επιλογή. Στα Candelinas καταφέραμε να βάλουμε όλη την μαγεία των Χριστουγέννων σε μία «σοκολάτα» με το άρωμα του αγαπημένου μας γιορτινού γλυκού, του μελομακάρονου!

Αν λοιπόν αγαπάς και εσύ τα Χριστούγεννα, και λιγουρεύεσαι τα μελομακάρονα, τότε η snapbar αυτή είναι για εσένα!


Γιατί τα Χριστούγεννα είναι η Ιδανική Εποχή για Χαλάρωση

Τα Χριστούγεννα θεωρούνται συχνά η ιδανική εποχή για χαλάρωση για διάφορους λόγους. Πρώτον, συνήθως περιλαμβάνουν ένα διάλειμμα από την εργασία και τη ρουτίνα, επιτρέποντας στα άτομα να απομακρυνθούν από το καθημερινό άγχος. 

Δεύτερον, η περίοδος των εορτών προάγει μια εορταστική ατμόσφαιρα, η οποία ενθαρρύνει μια χαρούμενη και πιο χαλαρή προσέγγιση των ημερών. 

Τρίτον, τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή για την οικογένεια και τους φίλους, προσφέροντας την ευκαιρία να επανασυνδεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πηγή μεγάλης παρηγοριάς και χαλάρωσης. 

Τέταρτον, ο κρύος καιρός σε πολλά μέρη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καλεί τους ανθρώπους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να ασχοληθούν με άνετες, ξεκούραστες δραστηριότητες, όπως το διάβασμα δίπλα στο τζάκι ή η παρακολούθηση αγαπημένων ταινιών. 

Τέλος, το πνεύμα της προσφοράς και της ευγνωμοσύνης που διακατέχει τα Χριστούγεννα συμβάλλει σε μια θετική νοοτροπία, η οποία ευνοεί τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση. Αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται για να κάνουν τα Χριστούγεννα μια εποχή κατά την οποία πολλοί μπορούν να χαλαρώσουν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Και αν οι λόγοι που αναφέραμε δεν σε έχουν πείσει ακόμη τότε σίγουρα ένα από τα αρωματικά κεριά που μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα μας αλλά και το φυσικό μας κατάστημα θα σου αλλάξει τη γνώμη.

Κάνε το καλύτερο δώρο χαλάρωσης και αυτοφροντίδας στον εαυτό σου και γέμισε τις μπαταρίες σου.


Με λίγα λόγια

Αναφερθήκαμε στο κερί μελομακάρονο που θα αλλάξει το άρωμα του σπιτιού σου φέτος τα Χριστούγεννα! Επιπλέον είδαμε μερικούς λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένα περίοδος είναι ιδανική για να χαλαρώσεις.

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!




Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120