Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

SUMMER SALES -20% OFF ΚΩΔΙΚΟΣ: SUNNY20 Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

7 λόγοι για να επιλέξεις wax melts από σόγια

Τα Candelinas, έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και τα καλύτερα συστατικά. Τα wax melts που κρατάς στα χέρια σου, είναι από κερί σόγιας ή ελαιοκράμβης και αρωματικά έλαια.

Αυτό δεν έγινε καθόλου τυχαία, καθώς η σόγια και τα φυτικά κεριά έχουν πολλά προτερήματα σε σχέση με άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία κεριών.

Η ασφάλεια, η βιωσιμότητα και τα καλά υλικά, είναι μεγάλης σημασίας για τη δημιουργία των Wax Melts μας. Οι διαφορές ανάμεσα στα κεριά σόγιας και παραφίνης είναι πολύ μεγάλες. 

Υπάρχουν 7 λόγοι για να προτιμήσεις Soy Wax Melts:

1. Η σόγια αποτελεί φυσικό υλικό

Τα wax melts από σόγια, παρασκευάζονται από σπόρους σόγιας (soybeans). Πρόκειται για ένα συστατικό που καλλιεργείται και μπορούμε να βρούμε στην φύση.

Ξεκίνησε να χρησιμοποιείται για τη δημιουργία κεριών περίπου στη δεκαετία του 90’. Ο λόγος είναι ότι άρχισαν να αναζητούνται εναλλακτικά υλικά για τη δημιουργία κεριών, ώστε να αντικαταστήσουν την παραφίνη. Η παραφίνη προέρχεται από το γνωστό σε όλους μας πετρέλαιο.

2. Τα κεριά σόγιας δεν εκπέμπουν αιθάλη πετρελαίου

Αν έχεις προσέξει, όταν καις ένα κερί αρκετή ώρα, εκπέμπει αιθάλη. Τα κεριά παραφίνης, λόγω του πετρελαίου, παράγουν μεγάλη ποσότητα και προκαλούν ρύπανση.

Μπορείς να το καταλάβεις και από τους λεκέδες που δημιουργεί η μαύρη αιθάλη της παραφίνης στους τοίχους, τα έπιπλα, τα χαλιά και τις κουρτίνες. 

3. Το κερί σόγιας δεν είναι τοξικό

Τα κεριά σόγιας, δεν είναι τοξικά, καθώς προέρχονται από φυτικά έλαια. Αυτό τα καθιστά πιο υγιεινά για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Αντιθέτως, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, τα κεριά παραφίνης απελευθερώνουν τοξίνες και χημικές ουσίες, που μάλιστα θεωρούνται και καρκινογόνες.

Επιπλέον, μερικά από αυτά τα κεριά, μπορεί να περιέχουν ακόμα και μόλυβδο στο φυτίλι.

4. Πρόκειται για ένα βιώσιμο συστατικό

Η βιωσιμότητα είναι πολύ σημαντική για τον πλανήτη μας. Όπως γνωρίζουμε, τα αποθέματα πετρελαίου δεν επαρκούν, επομένως η παραφίνη δεν θεωρείται βιώσιμο υλικό.

Επιπλέον, η κατασκευή της προκαλεί ρύπανση. Η καλλιέργεια των σπόρων σόγιας, από την άλλη, αποτελεί βιώσιμη επιλογή. Ακόμη, επειδή είναι φυσικό υλικό, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και βιοδιασπώμενο.

5. Η καύση του κεριού σόγιας διαρκεί περισσότερο

Μην σε ξεγελάει η τιμή της σόγιας σε σχέση με την παραφίνη. Το κερί σόγιας είναι value for money, καθώς καίει περισσότερες ώρες και με πιο ομοιόμορφο τρόπο. Η διάρκεια καύσης του μπορεί να είναι ακόμα και 50% μεγαλύτερη από της παραφίνης.

6. Το κερί σόγιας έχει πιο δυνατό άρωμα 

Λόγω της έλλειψης αιθάλης και τοξινών που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, τα κεριά σόγιας έχουν πιο δυνατό και πιο ευχάριστο άρωμα.

Από την άλλη, οι χημικές ουσίες που περιέχει ένα κερί παραφίνης, μπορούν να επηρεάσουν το άρωμά του κατά την καύση και να το αποδυναμώσουν. Επιπλέον, μπορούν να καλύψουν τις μυρωδιές από τα μαγειρευτά. 

7. Μπορείς να το καθαρίσεις πανεύκολα

Αν πέσει κάπου κερί σόγιας, καθαρίζεται πανεύκολα. Αν λερωθεί ένα ρούχο ή τραπεζομάντηλο, χρειάζεται μόνο λίγο νερό και σαπούνι για να φύγει, ενώ η παραφίνη αφήνει λεκέδες.

Κάνε το σπίτι σου να μυρίζει σαν ζαχαροπλαστείο ή σαν μια βόλτα στο δάσος

Τα αρωματικά wax melts σόγιας μπορούν να αλλάξουν τελείως την ενέργεια ενός χώρου. Εξερεύνησε τη συλλογή μας και κάνε τον χώρο σου να μυρίζει υπέροχα

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120