Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Σπιτική μάσκα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο - Συνταγή

Ψάχνεις για την κατάλληλη σπιτική μάσκα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο; Σου έχουμε τη συνταγή!

Στα Candelinas δίνουμε μεγάλη προσοχή στην αυτοφροντίδα. Εξάλλου τα snap bars και τα αρωματικά κεριά μας αποτελούν το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, χαρίζοντας του ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.

Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να αφήσει το δέρμα σου να φαίνεται ξηρό, σφιχτό και ταλαιπωρημένο. Ενώ το ηλιοκαμένο δέρμα μπορεί να φαίνεται όμορφο, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να αφαιρέσει από το δέρμα τα απαραίτητα έλαια και την υγρασία. 

Για να το διορθώσεις αυτό, μια σπιτική μάσκα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο μπορεί να αποτελέσει μια θρεπτική και καταπραϋντική λύση. 

Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, μπορείς να δημιουργήσεις μια ενυδατική μάσκα που βοηθά στην αποκατάσταση της ζωτικότητας και της λάμψης του δέρματός σου.

 Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα οφέλη μιας σπιτικής μάσκας και θα σου δώσουμε μια απλή συνταγή που μπορείς να δοκιμάσεις.


Σπιτική μάσκα για ενυδάτωση – Οφέλη

#1 Φυσικά συστατικά

Η χρήση φυσικών συστατικών σημαίνει ότι μπορείτε να αποφύγετε τις σκληρές χημικές ουσίες και τα συντηρητικά, που συχνά βρίσκονται στα εμπορικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.


#2 Οικονομικά αποδοτική

Το να φτιάξεις τη μάσκα σου στο σπίτι με καθημερινά συστατικά μπορεί να είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα προϊόντα που αγοράζεις από το κατάστημα.


#3 Προσαρμογή

Μπορείς να προσαρμόσεις τη μάσκα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις του δέρματός σου.


#4 Θεραπευτική εμπειρία

Η δημιουργία και η εφαρμογή της μάσκας μπορεί να είναι μια χαλαρωτική και προσεκτική εμπειρία, μετατρέποντας τη φροντίδα του δέρματος σε αυτοφροντίδα.


Συνταγή για μια σπιτική μάσκα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο

Συστατικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης βέρα: Γνωστή για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές της ιδιότητες, η αλόη βέρα βοηθά στην επούλωση των ηλιακών εγκαυμάτων και στην αναζωογόνηση του δέρματος.
  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι: Πλούσιο σε γαλακτικό οξύ, το γιαούρτι κάνει απαλή απολέπιση και θρέφει το ξηρό δέρμα.
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι: Ένα εξαιρετικό ενυδατικό, το μέλι βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες.
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό αγγουριού: Το αγγούρι δροσίζει και ηρεμεί το δέρμα, προσθέτοντας μια αναζωογονητική πινελιά.

Οδηγίες χρήσης:

  • Ανακάτεψε τα συστατικά: Συνδύασε το τζελ αλόης βέρα, το γιαούρτι, το μέλι και το χυμό αγγουριού σε ένα μικρό μπολ. Ανακατέψτε μέχρι να προκύψει μια λεία υφή.
  • Καθάρισε το πρόσωπό σου: Πριν εφαρμόσεις τη μάσκα, καθάρισε το πρόσωπό σου για να αφαιρέσεις τυχόν μακιγιάζ ή ακαθαρσίες.
  • Εφάρμοσε τη μάσκα: Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή ένα πινέλο, άπλωσε τη μάσκα ομοιόμορφα στο πρόσωπό σου, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
  • Χαλάρωσε: Αφήστε τη μάσκα για 15-20 λεπτά, επιτρέποντας στα συστατικά να εισχωρήσουν και να ενυδατώσουν το δέρμα σου.
  • Ξέπλυνε: Ξέπλυνε απαλά τη μάσκα με χλιαρό νερό και στη συνέχεια σκούπισε το πρόσωπό σου με μια μαλακή πετσέτα.
  • Ενυδάτωσε: Συνέχισε με την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα για να κλειδώσεις την ενυδάτωση.

Συνδύασε την ενυδάτωση με ένα αρωματικό κερί 

Θες και εσύ να δημιουργήσεις μια ενυδατική μάσκα, και να προστατεύσεις το δέρμα σου; Ποιος είπε πως παράλληλα δεν μπορείς να το απολαύσεις ακόμη περισσότερο;

Απογείωσε τις αισθήσεις σου με ένα αρωματικό κερί σόγιας από το eshop μας!

Αν μάλιστα θες να φτάσεις την απόλαυση ένα βήμα παραπάνω επέλεγε το Champagne & Strawberries

Νότες από φρέσκα κόκκινα μούρα και φράουλες με αφρώδη σαμπάνια, σε βάση από γαρδένια και μόσχο. Ότι καλύτερο για μια ξεχωριστή βραδιά!


Με λίγα λόγια

Μια σπιτική μάσκα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο δεν είναι μόνο μια φυσική και οικονομική λύση αλλά και ένας ευχάριστος τρόπος να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Χρησιμοποιώντας συστατικά όπως η αλόη βέρα, το γιαούρτι, το μέλι και το αγγούρι, μπορείτε να αποκαταστήσετε την υγρασία του δέρματός σας και να ανακουφίσετε την ταλαιπωρία από την έκθεση στον ήλιο.

Να θυμάσαι, ενώ η σπιτική μάσκα μπορεί να προσφέρει θρεπτική φροντίδα μετά τον ήλιο, η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη προσέγγιση. Να φοράς πάντα αντηλιακό, να μένεις στη σκιά τις ώρες αιχμής και να φοράς προστατευτικά ρούχα για να ελαχιστοποιήσεις τις βλάβες από τον ήλιο. Αλλά όταν χρειάζεσαι αυτή η επιπλέον φροντίδα, αυτή η σπιτική μάσκα μπορεί να είναι μια καταπραϋντική θεραπεία για το δέρμα σου.

Αν θες να γνωρίσεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120