Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Smoothie με Μάνγκο και Ανανά: Μια άκρως υγιεινή συνταγή

Στα Candelinas αγαπάμε να δημιουργούμε συνταγές για δροσιστικά κοκτέιλ και υγιεινά smoothies εμπνευσμένες από τα αγαπημένα μας κεριά σόγιας και αρωματικά snap bars.

Αν λοιπόν σου αρέσουν και εσένα τα smoothies τότε πρέπει να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη συνταγή. Το συγκεκριμένο smoothie συνδυάζει τη γλυκύτητα του ώριμου μάνγκο με την πικάντικη γεύση του ανανά, δημιουργώντας μια τέλεια αρμονία γεύσεων.

Γεμάτο με βασικές βιταμίνες, μέταλλα και μια πινελιά φυτικής πρωτεΐνης, δεν είναι μόνο νόστιμο αλλά και άκρως υγιεινό. Ας δούμε λοιπόν τι χρειάζεσαι για να το δημιουργήσεις.


Συστατικά

Μάνγκο: 1 ώριμο μάνγκο, καθαρισμένο, χωρίς κουκούτσι και κομμένο σε κύβους.

Ανανάς: 1 φλιτζάνι φρέσκα κομμάτια ανανά

Μπανάνα: 1 μπανάνα μεσαίου μεγέθους (για κρεμώδη γεύση και φυσική γλυκύτητα)

Ελληνικό γιαούρτι: ½ φλιτζάνι 

Γάλα αμυγδάλου: 1 φλιτζάνι (μη ζαχαρούχο για να διατηρήσεις τα επίπεδα σακχάρου χαμηλά)

Σπόροι Chia: 1 κουταλιά της σούπας (για ωμέγα-3 και ενίσχυση των φυτικών ινών)

Μέλι ή νέκταρ αγαύης: 1 κουταλιά της σούπας (προαιρετικά, για πρόσθετη γλυκύτητα)

Παγάκια: ½ φλιτζάνι (ή ανάλογα με τις ανάγκες)

Φρέσκα φύλλα μέντας:  Μερικά για γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Τη συγκεκριμένη συνταγή την εμπνευστήκαμε από τη μοναδική snap bar Mango & Pineapple

Γλυκός ανανάς και πικάντικο μάνγκο σε μια βάση εκλεπτυσμένης βανίλιας. Στο άρωμα ξεχωρίζουν νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλο και γιασεμί. Λαχταριστό και καλοκαιρινό όπως το έχεις φανταστεί!


Οδηγίες χρήσης

#1 Προετοιμασία

Βεβαιώσου ότι το μάνγκο και ο ανανάς σου είναι ώριμα. Αυτό εγγυάται όχι μόνο την καλύτερη γεύση αλλά και τη μέγιστη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.


#2 Ανακάτεψε τα υλικά

Σε ένα μπλέντερ, συνδύασε τους κύβους μάνγκο, τα κομμάτια ανανά και τις φέτες μπανάνας. Ρίξε το γάλα αμυγδάλου και προσθέστε ελληνικό γιαούρτι για βελούδινη υφή και πρόσθετη πρωτεΐνη.


#3 Ενίσχυσε το

Πασπάλισε τους σπόρους chia για μια επιπλέον δόση φυτικών ινών, πρωτεΐνης και ωμέγα-3. Αν θες λίγη περισσότερη γλυκύτητα, πρόσθεσε μέλι ή νέκταρ αγαύης. Θυμήσου, όσο πιο ώριμα είναι τα φρούτα σου, τόσο λιγότερη πρόσθετη γλυκύτητα θα χρειαστείς.


#4 Ανάμειξε τα υλικά

Ξεκίνα την ανάμειξη σε χαμηλή ταχύτητα και αύξησε σταδιακά σε υψηλή μέχρι να πετύχεις μια λεία και κρεμώδη υφή. Αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό για τις προτιμήσεις σου, πρόσθεσε λίγο ακόμα γάλα αμυγδάλου και ανάμειξε ξανά.


#5 Σέρβιρε το smoothie 

Άδειασε το smoothie σου σε ένα ποτήρι. Για μια αναζωογονητική πινελιά, μπορείς να το γαρνίρεις με μερικά φύλλα φρέσκιας μέντας ή ακόμα και με λίγη τριμμένη καρύδα.


#6 Καλή σου απόλαυση

Πιες και απόλαυσε το νόστιμο smoothie σου, ενώ παράλληλα κάνεις στον οργανισμό σου το καλύτερο θρεπτικό δώρο!


Τα θρεπτικά στοιχεία του Smoothie

  1. Τα μάνγκο είναι πλούσια σε βιταμίνη C, βιταμίνη Α και αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην πέψη, να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να προάγουν την υγεία του δέρματος.
  2. Οι ανανάδες δεν είναι μόνο πηγή βρομελίνης, η οποία είναι γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, αλλά παρέχουν επίσης μια υγιή δόση βιταμίνης C, μαγγανίου και αντιοξειδωτικών.
  3. Οι μπανάνες προσφέρουν κάλιο, βιταμίνη Β6 και φυτικές ίνες, συμβάλλοντας στην υγεία της καρδιάς και παρέχοντας σταθερή ενέργεια.
  4. Το ελληνικό γιαούρτι είναι ένα τρόφιμο πλούσιο σε πρωτεΐνες που προσφέρει επίσης ασβέστιο και προβιοτικά, προάγοντας την υγεία του εντέρου και την αντοχή των οστών.
  5. Το γάλα αμυγδάλου παρέχει μια βάση χωρίς γαλακτοκομικά που έχει λιγότερες θερμίδες και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε.
  6. Οι σπόροι Chia είναι μικροσκοπικοί αλλά πανίσχυροι, γεμάτοι ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, σίδηρο και ασβέστιο.

Παραλλαγές & συμβουλές

#1 Ενίσχυση πρωτεΐνης

Αν έρχεσαι μετά την προπόνηση ή θέλεις να αυξήσεις την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, σκέψου να προσθέσεις μια μεζούρα από την αγαπημένη σου σκόνη πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης.


#2 Go green

Για πρόσθετη θρεπτική αξία, πρόσθεσε μια χούφτα σπανάκι ή λάχανο. Αυτά τα χόρτα συνδυάζονται καλά και δεν θα υπερκαλύψουν τις τροπικές γεύσεις.


#3 Για έξτρα ψύξη

Χρησιμοποίησε κατεψυγμένα φρούτα ή πρόσθεσε περισσότερο πάγο. Αυτό θα κάνει το smoothie σου αρκετά πιο δροσερό.

Με λίγα λόγια

Το Smoothie με Μάνγκο και Ανανά είναι κάτι περισσότερο από ένα δροσιστικό ρόφημα - είναι μια διατροφικά γεμάτη επιλογή που είναι ιδανική για πρωινό, απογευματινό ή ως ένα power-up drink μετά την προπόνηση. 

Είναι εύκολο να το φτιάξεις και ακόμα πιο εύκολο να το προσαρμόσεςι στα γούστα σου. Έτσι, την επόμενη φορά που θα έχεις διάθεση για ένα δροσερό smoothie, σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις!

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120