Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Halloween Smoothie: Μία συνταγή για τους λάτρεις της εποχής

Στα Candelinas αγαπάμε το Φθινόπωρο! Ένας από τους λόγους που το αγαπάμε είναι φυσικά και το Halloween. Εκτός λοιπόν από τα νέα φθινοπωρινά μας αρώματα, έχουμε ετοιμάσει και μια πολύ νόστιμη συνταγή που θα σε ξετρελάνει.

Αν ψάχνεις για μια υγιεινή και vegan επιλογή ένα Halloween smoothie είναι ο σωστός τρόπος! Γεμάτη με θρεπτικά συστατικά και γεμάτη γιορτινές γεύσεις, αυτή η εύκολη και vegan συνταγή smoothie θα γίνει ανάρπαστη σε κάθε Halloween party. 

Ας ξεκινήσουμε

Συστατικά

Για να φτιάξεις αυτό το νόστιμο smoothie, θα χρειαστείς τα παρακάτω υλικά:

  • 1 φλιτζάνι κατεψυγμένα ανάμεικτα μούρα - Αυτά θα προσδώσουν μια ζωντανή μοβ απόχρωση στο smoothie σας, που θα θυμίζει το σκοτάδι μιας αποκριάτικης νύχτας.
  • 1 ώριμη μπανάνα - Όχι μόνο θα προσθέσει φυσική γλυκύτητα αλλά και θα συμβάλει στην κρεμώδη υφή του smoothie.
  • 1 φλιτζάνι φυτικό γάλα (όπως γάλα αμυγδάλου, σόγιας ή βρώμης) - Επιλέξτε το αγαπημένο σας vegan γάλα για να δώσετε στο smoothie μια πλούσια και κρεμώδη βάση.
  • 1 κουταλιά της σούπας σπόρους chia - Αυτοί οι μικροσκοπικοί σπόροι είναι γεμάτοι θρεπτικά συστατικά και θα προσθέσουν ένα απολαυστικό τραγανό στο smoothie σας.
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό γλυκαντικό (προαιρετικά) - Πρόσθεσε γλυκύτητα ανάλογα με τις γευστικές σου προτιμήσεις.

Οδηγίες

Τώρα που έχεις συγκεντρώσει τα συστατικά σου, ήρθε η ώρα να τα αναμείξεις μαζί σε ένα απολαυστικό Halloween smoothie. Ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα:


Βήμα 1: Προετοίμασε το μπλέντερ σου 

Βεβαιώσου ότι το μπλέντερ σου είναι καθαρό και έτοιμο για δράση.


Βήμα 2: Πρόσθεσε τα κατεψυγμένα ανάμεικτα μούρα 

Ξεκινήστε προσθέτοντας τα κατεψυγμένα ανάμεικτα μούρα στο μπλέντερ. Αυτά τα μούρα θα δώσουν στο smoothie σου ένα ζωντανό χρώμα ιδανικό για Halloween.


Βήμα 3: Ξεφλούδισε και κόψε την μπανάνα 

Ξεφλούδισε και κόψε την ώριμη μπανάνα σε μικρά κομμάτια. Αυτό θα διευκολύνει το μπλέντερ να την αναμίξει ομαλά.


Βήμα 4: Ρίξε την μπανάνα στο μπλέντερ 

Ρίξε τις φέτες μπανάνας στο μπλέντερ μαζί με τα κατεψυγμένα μούρα.


Βήμα 5: Ρίξε το φυτικό γάλα 

Ρίξε σιγά σιγά το φυτικό γάλα της επιλογής σου. Η ποσότητα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τη συνοχή που επιθυμείς. Η προσθήκη περισσότερου γάλακτος θα κάνει το smoothie πιο αραιό, ενώ λιγότερο γάλα θα δημιουργήσει μια πιο παχύρρευστη υφή.


Βήμα 6: Πασπάλισε τους σπόρους chia 

Πασπάλισε τους σπόρους chia μέσα στο μπλέντερ. Αυτοί οι μικροί σπόροι θα προσθέσουν μια θρεπτική ώθηση και ένα ευχάριστο τραγανό στο smoothie σας.


Βήμα 7: Πρόσθεσε γλυκύτητα ανάλογα με τη γεύση (προαιρετικά) 

Αν προτιμάς ένα πιο γλυκό smoothie, πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό γλυκαντικό της αρεσκείας σου. Δοκιμασε το μείγμα και προσάρμοσε τη γλυκύτητα ανάλογα.


Βήμα 8: Χτύπησε μέχρι να γίνει λείο 

Ασφάλισε το καπάκι του μπλέντερ και ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να πετύχεις μια λεία και κρεμώδη υφή. Αυτό συνήθως διαρκεί περίπου 30-60 δευτερόλεπτα.


Βήμα 9: Σέρβιρε και καλή απόλαυση

Ρίξε το Halloween smoothie σου σε ένα ποτήρι ή ένα φλιτζάνι. Μπορείς να το γαρνίρεις με μερικούς επιπλέον σπόρους chia ή μερικά μούρα για να το κάνεις ακόμη πιο ιδιαίτερο. 

Με λίγα λόγια

Αυτό το Halloween, ήρθε η ώρα να κεράσεις τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου με ένα νόστιμο και υγιεινό vegan smoothie που αποτυπώνει την ουσία της εποχής.

 Με το έντονο χρώμα του και τα θρεπτικά συστατικά του, αυτό το Halloween smoothie είναι ένας τέλειος τρόπος για για να γιορτάσεις το φετινό Halloween μόνη ή με παρέα. 

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!


FAQs


Μπορώ να χρησιμοποιήσω φρέσκα μούρα αντί για κατεψυγμένα;

Φυσικά! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φρέσκα μούρα αντί για κατεψυγμένα. Ωστόσο, η χρήση κατεψυγμένων μούρων θα δώσει στο smoothie σου πιο παχύρρευστη και πιο κρύα υφή.


Μπορώ να αντικαταστήσω το φυτικό γάλα με νερό;

Αν και το φυτικό γάλα προσθέτει κρεμώδη γεύση στο smoothie, μπορείς να το αντικαταστήσεις με νερό, αν προτιμάς μια πιο ελαφριά επιλογή. Λάβε υπόψη ότι η γεύση και η υφή μπορεί να διαφέρουν.


Μπορώ να προσθέσω άλλα συστατικά για να προσαρμόσω το smoothie;

Φυσικά! Πειραματίσου ελεύθερα και προσθέστε άλλα συστατικά, όπως σπανάκι, λάχανο ή σκόνη πρωτεΐνης, για να προσαρμόσεις το smoothie σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις διατροφικές σου ανάγκες.

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120