Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

3 εύκολα και απόλυτα καλοκαιρινά φαγητά

#candelinas recipes 

Στα Candelinas μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με νέες γεύσεις και αρώματα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την ποικιλία αρωματικών κεριών και snap bars, που μπορείς να βρεις στη σελίδα μας. 

Καθώς ο καιρός αρχίζει και γίνεται όλο και πιο ζεστός και οι μέρες μεγαλώνουν, οι ουρανίσκοι μας αρχίζουν να επιθυμούν ελαφριά, δροσιστικά και γευστικά πιάτα που ταιριάζουν με τη ζωηρή ενέργεια της εποχής.

Το καλοκαίρι είναι μια φανταστική εποχή για να πειραματιστείς με μια σειρά από υλικά, από ζουμερά φρούτα μέχρι φρέσκα, τραγανά λαχανικά.

Ακολουθούν 3 τέλεια καλοκαιρινά φαγητά που ετοιμάζονται εύκολα, είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά και σίγουρα θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σου!

3 εύκολες συνταγές για καλοκαιρινά φαγητά

 #1 Καλοκαιρινή σαλάτα με μούρα

Τίποτα δεν φωνάζει καλοκαίρι όσο τα φρέσκα, ζουμερά μούρα. Μια σαλάτα με καλοκαιρινά μούρα είναι ένας απολαυστικός τρόπος για να απολαύσεις κάτι διαφορετικό, εξασφαλίζοντας ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα.

 Συστατικά:

  • Μείγμα πράσινων λαχανικών
  • Ποικιλία μούρων (φράουλες, βατόμουρα, σμέουρα κ.λπ.)
  • Κατσικίσιο τυρί
  • Καβουρδισμένα πεκάν
  • Βινεγκρέτ με μέλι (μέλι, μηλόξυδο, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι)

 Πώς να το ετοιμάσεις:

Απλά ανακατέψτε τα πράσινα λαχανικά με τη βινεγκρέτ και στη συνέχεια πρόσθεσε τα μούρα, το θρυμματισμένο κατσικίσιο τυρί και τα καβουρδισμένα πεκάν. Αυτή η σαλάτα αποτελεί πραγματικά μια τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκού, πικρού ενώ συνδυάζει παράλληλα κρεμώδη και τραγανή υφή.

Αν λοιπόν αγαπάς τα μούρα, μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις και την αρωματική μπάρα Magnolia & Raspberry, η οποία σου εγγυόμαστε πως θα σε ξετρελάνει με το άρωμα της!

 Το Magnolia & Raspberry είναι ένα σαγηνευτικό άρωμα που αποτυπώνει τέλεια την αίσθηση της Άνοιξης. Το μείγμα από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες δημιουργεί ένα κομψό και εκλεπτυσμένο άρωμα. Οι νότες κορυφής από κόκκινα φρούτα, βατόμουρο, ρόδι και ροδάκινο δίνουν στο άρωμα μια παιχνιδιάρικη και αναζωογονητική ενέργεια.

 #2 Καλοκαιρινά vegan rolls

Τα Vegan Summer Rolls, γνωστά και ως βιετναμέζικα spring rolls, είναι μια ελαφριά, υγιεινή επιλογή ιδανική για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Είναι γεμάτα από φρέσκα λαχανικά και σερβίρονται με μια πικάντικη σάλτσα για dipping.

 Συστατικά:

  • Χαρτί ρυζιού
  • Φρέσκα λαχανικά (όπως αγγούρι, καρότο, πιπεριά και αβοκάντο), σε λεπτές φέτες
  • Φρέσκα μυρωδικά (όπως δυόσμος, κόλιαντρο και βασιλικός)
  • Μαγειρεμένα ζυμαρικά ρυζιού
  • Φυστικοβούτυρο
  • Σάλτσα σόγιας
  • Χυμός λάιμ
  • Σιρόπι σφενδάμου ή άλλο γλυκαντικό
  • Θρυμματισμένο σκόρδο

 Πώς να το ετοιμάσεις:

Ξεκίνα με την προετοιμασία της σάλτσας σου. Ανακάτεψε ίσα μέρη φυστικοβούτυρου και σάλτσας σόγιας και, στη συνέχεια, πρόσθεσε χυμό λάιμ, γλυκαντικό και θρυμματισμένο σκόρδο ανάλογα με τη γεύση. Έπειτα βάλε την σάλτσα στην άκρη.

Μούλιασε ένα περιτύλιγμα ρυζόχαρτου σε ζεστό νερό μέχρι να γίνει μαλακό και εύπλαστο. Τοποθέτησε την επίπεδη στην επιφάνεια εργασίας σου και, στη συνέχεια, τοποθέτησε μια μικρή χούφτα ζυμαρικά, μερικές φέτες από κάθε λαχανικό και λίγα φρέσκα μυρωδικά στη μία πλευρά του περιτυλίγματος. Τύλιξε το σφιχτά, κλείνοντας τις πλευρές όπως θα έκανες με ένα μπουρίτο.

Επανέλαβε με τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος σέρβιρε τα summer rolls σου μαζί με τη σάλτσα για dipping.

 #3 Πίτσα με ροδάκινο και προσούτο

 Το καλοκαίρι είναι επίσης η τέλεια εποχή για να πειραματιστείς με μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς. Μια πίτσα με ροδάκινο και προσούτο ισορροπεί τέλεια τη γλυκύτητα του ροδάκινου με την αλμυρή γεύση του προσούτο.

 Συστατικά:

  • Ζύμη για πίτσα
  • Ελαιόλαδο
  • Φρέσκια μοτσαρέλα
  • Προσούτο σε λεπτές φέτες
  • Ροδάκινα σε φέτες
  • Φρέσκο βασιλικό
  • Βαλσάμικο

Πώς να το ετοιμάσεις:

Άνοιξε τη ζύμη της πίτσας και άλειψε την με ελαιόλαδο. Τοποθέτησε από πάνω φέτες φρέσκιας μοτσαρέλας, προσούτο και φέτες ροδάκινου. Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι η κρούστα να πάρει χρώμα και το τυρί να φουσκώσει. Τοποθέτησε από πάνω φρέσκα φύλλα βασιλικού και ρίξε λίγο βαλσάμικο για ένα γλυκό και πικάντικο φινίρισμα.

 Για εσένα που έχεις αδυναμία στο ροδάκινο, και το έντονο γλυκό άρωμα του, σου έχουμε την ιδανική αρωματική μπάρα. Δοκίμασε την Sunshine!

Η συγκεκριμένη snap bar είναι πραγματικά σαν ένα ηλιόλουστο πρωινό! Νότες κορυφής από πράσινα φύλλα, λεμόνι και μήλο, μεσαίες νότες από ροδάκινο και γιασεμί σε μια ξυλώδη βάση που θα σε κερδίσει.

Με λίγα λόγια

Αυτές είναι μερικές μόνο ιδέες για να ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου γαστρονομικές περιπέτειες.

Να θυμάσαι, το κλειδί για τέλεια καλοκαιρινά φαγητά βρίσκεται στη χρήση φρέσκων, εποχιακών υλικών και στη διατήρηση των γεύσεων ελαφρών και απλών.

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120