Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα το καλοκαίρι

Στα Candelinas αγαπάμε την Αθήνα. Ειδικά το καλοκαίρι, αν επιλέξεις να παραμείνεις στην πόλη η Αθήνα, προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών, που μπορείς να απολαύσεις κατά τη διάρκεια των ζεστών και έντονων καλοκαιρινών μηνών. 

Από την αρχαία ιστορία μέχρι τη σύγχρονη ψυχαγωγία, η πόλη ζωντανεύει με ευκαιρίες για εξερεύνηση, χαλάρωση και διασκέδαση. Ακολουθούν δέκα πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα οποία ανταποκρίνονται σε διάφορα ενδιαφέροντα και γούστα.


10 τρόποι να περάσεις όμορφα στην Αθήνα το καλοκαίρι

#1 Κάνε μια βόλτα στην Πλάκα

Περιπλανηθείτε στα στενά, ελικοειδή δρομάκια της Πλάκας, όπου μπορείς να εξερευνήσεις γοητευτικά καταστήματα, να απολαύσεις φαγητό στο ύπαιθρο και να απολαύσεις την ιστορική ατμόσφαιρα. Είναι το ιδανικό μέρος για να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ, ξεφεύγοντας από τη ζέστη της ημέρας.


#2 Επισκέψου την Ακρόπολη τη νύχτα

Η Ακρόπολη είναι μεγαλοπρεπής οποιαδήποτε στιγμή, αλλά η επίσκεψή της τη νύχτα, όταν είναι φωτισμένη, είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Η πιο δροσερή θερμοκρασία και η μυστηριακή λάμψη της την κάνουν μια αξέχαστη ανάμνηση.


#3 Χαλάρωσε σε μια κοντινή παραλία

Αν και στην καρδιά της πόλης, οι όμορφες παραλίες είναι προσβάσιμες. Είτε προτιμάς οργανωμένες παραλίες με ανέσεις είτε πιο απομονωμένα σημεία, υπάρχει μια παραλία που ταιριάζει στη διάθεσή σου. Απόλαυσε το κολύμπι, την ηλιοθεραπεία ή τα αθλήματα στην παραλία.


#4 Εξερεύνησε τις τοπικές αγορές

Επισκέψου τις πολυσύχναστες τοπικές αγορές, όπως η Βαρβάκειος Αγορά, όπου μπορείς να ψωνίσεις φρέσκα προϊόντα, κρέατα και θαλασσινά. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τοπικές λιχουδιές και να αναμειχθείς με την τοπική κοινωνία.


#5 Παρακολούθησε υπαίθριες συναυλίες και θέατρα

Το καλοκαίρι στην Αθήνα φέρνει πλήθος υπαίθριων παραστάσεων, από κλασική μουσική μέχρι σύγχρονα συγκροτήματα. Ζήσε τη μοναδική ατμόσφαιρα της απόλαυσης της τέχνης κάτω από τα αστέρια.


#6 Κάνε πεζοπορία στον Λυκαβηττό

Για όσους αναζητούν λίγη περιπέτεια, μια πεζοπορία στο Λυκαβηττό προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη. Είναι καλύτερο να το κάνεις νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα για να αποφύγεις τη ζέστη.


#7 Ανακάλυψε την τέχνη του δρόμου

Η Αθήνα είναι γνωστή για την έντονη σκηνή της street art. Επισκέψου γειτονιές όπως τα Εξάρχεια και το Μεταξουργείο και δες τη δημιουργική έκφραση της πόλης μέσα από τις τοιχογραφίες και τα γκραφίτι.


#8 Απόλαυσε τα μπαρ στις ταράτσες

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να χαλαρώσεις μετά από μια μέρα εξερεύνησης από το να απολαύσεις ένα δροσιστικό ποτό σε ένα από τα μπαρ στις ταράτσες της Αθήνας; Απόλαυσε τη θέα του αστικού τοπίου, που συχνά συνοδεύεται από ζωντανή μουσική ή έναν DJ.


#9 Παρακολούθησε ένα μάθημα μαγειρικής

Βυθίσου στην ελληνική κουζίνα παρακολουθώντας ένα τοπικό μάθημα μαγειρικής. Μάθε να προετοιμάζεις παραδοσιακά πιάτα και στη συνέχεια απόλαυσε τη λιχουδιά που δημιούργησες, ένας τέλειος τρόπος για να περάσεις ένα καλοκαιρινό βράδυ.


#10 Πέρασε μια μέρα στον Εθνικό Κήπο

Ο Εθνικός Κήπος προσφέρει μια πράσινη όαση στην καρδιά της Αθήνας. Απόλαυσε χαλαρούς περιπάτους, γραφικές λίμνες και σκιά κάτω από τα δέντρα. Είναι ένα ιδανικό μέρος για διάβασμα, πικνίκ ή απλά για χαλάρωση.


Με λίγα λόγια

Η Αθήνα το καλοκαίρι δεν έχει να κάνει μόνο με τα τουριστικά αξιοθέατα- έχει να κάνει με τον παλμό της καρδιάς της πόλης, όπως τον βιώνουν μέσα από τα μάτια εκείνων που την γνωρίζουν καλύτερα. Από την πολιτιστική εμβάθυνση έως την χαλαρή απόλαυση, αυτές οι δραστηριότητες προσφέρουν ένα πλούσιο μωσαϊκό εμπειριών που αποτυπώνουν την ουσία της Αθήνας.


Έτσι, είτε ψάχνεις για περιπέτεια, χαλάρωση, πολιτισμό ή διασκέδαση, η Αθήνα το καλοκαίρι έχει κάτι να σου προσφέρει. Εξερεύνησε πέρα από τα συνηθισμένα και βυθίσου στη γνήσια ζεστασιά και τη ζωντάνια αυτής της αξιοσημείωτης πόλης.

Αν θες να γνωρίσεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120