Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Χειροποίητα κεριά για δώρο στην κολλητή σου

Χειροποίητα κεριά για δώρο: Ποιο κερί να πάρω στην κολλητή μου;

Αναζητάς τα καλύτερα χειροποίητα κεριά για δώρο για την κολλητή σου; Τα χειροποίητα κεριά αποτελούν μια ιδανική επιλογή δώρου που θα κάνει τη φίλη σου να σε λατρέψει. Όμως, με τόσες μυρωδιές και τόσα χρώματα, ποιο είναι το ιδανικό χειροποίητο κερί για την αγαπημένη σου φίλη; Ας εξερευνήσουμε μαζί πώς τα αρώματα των κεριών μπορούν να συνδεθούν με διάφορες προσωπικότητες, βοηθώντας σε να επιλέξεις το τέλειο κερί-δώρο που θα της ταιριάξει απόλυτα!

Χειροποίητα κεριά για δώρο & προσωπικότητες

Κάθε άρωμα κεριού είναι μοναδικό, όπως και οι προσωπικότητές μας. Ένα snap bar με ξυλώδες άρωμα αντιπροσωπεύει μια σταθερή, ανεξάρτητη ψυχή, ενώ τα φρουτώδη αρώματα συνδέονται περισσότερο με τη ζωντάνια και τη χαρά. Επιλέγοντας ένα κερί σόγιας με το κατάλληλο άρωμα, τιμάς τη μοναδικότητα της φίλης σου ως άτομο, προσφέροντάς της ένα πραγματικά προσωπικό δώρο.

Για να δούμε μία προς μία τις προσωπικότητες και τα χειροποίητα κεριά για δώρο που τους ταιριάζουν!

Χειροποίητα κεριά για δώρο για την κοινωνική φίλη σου

Για την κοινωνική σου φίλη που αγαπά τη ζωή και αναζητά πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ένα αρωματικό χειροποίητο κερί με νότες εσπεριδοειδών ή λουλουδιών είναι η ιδανική επιλογή. Τα φρέσκα και ζωηρά αρώματα συμβολίζουν την ανοιχτή καρδιά και την αισιοδοξία της. Άρα και το σπίτι της γίνεται η αρωματική προέκταση του φωτεινού χαρακτήρα της!


Snap bars για την κοινωνική φίλη σου:

Χειροποίητα κεριά για δώρο για τη φιλόδοξη φίλη σου

Για τη φιλόδοξη φίλη σου, η οποία διαθέτει ακλόνητη αυτοπεποίθηση και δύναμη, επέλεξε ένα αρωματικό χειροποίητο κερί με πικάντικο και εξωτικό άρωμα. Αυτές οι ισχυρές και γεμάτες χαρακτήρα νότες συμβολίζουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό, φέρνοντας έναν αέρα απόλυτης σιγουριάς στον προσωπικό της χώρο. Το δώρο σου, λοιπόν, είναι το τέλειο σύμβολο της εσωτερικής της δύναμης και της δίψας της για επιτυχία.

Snap bars για τη φιλόδοξη φίλη σου:

Χειροποίητα κεριά για δώρο για τη συναισθηματική φίλη σου

Για τη συναισθηματική φίλη σου, που της αξίζει μια ζεστή αγκαλιά, το ιδανικό δώρο είναι ένα Gourmand αρωματικό χειροποίητο κερί με νότες από γλυκιά βανίλια. Αυτά τα αρώματα δημιουργούν πάντα ένα άνετο περιβάλλον και μια αίσθηση οικειότητας και ηρεμίας. Το τέλειο δώρο για να την κάνεις να νιώσει ότι την αγαπάς και θέλεις το καλύτερο γι’ αυτήν!

Snap bars για τη συναισθηματική φίλη σου:


Χειροποίητα κεριά για δώρο για τη φίλη σου που είναι καλή οικοδέσποινα

Για τη φίλη σου που ξεχωρίζει στο να κάνει τον κάθε χώρο απίστευτα φιλόξενο και ζεστό, επίλεξε αρωματικά χειροποίητα κεριά με πράσινες νότες και νότες φρεσκάδας, που αναδεικνύουν τη φιλοξενία και την καθαρή ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος της. Είναι το ιδανικό δώρο για να την ενθαρρύνεις να συνεχίσει να δημιουργεί αυτό το ξεχωριστό κλίμα που κάνει κάθε συνάντησή σας αξέχαστη.

Snap bars για την οικοδέσποινα φίλη σου:

Χειροποίητα κεριά για δώρο για τη sexy φίλη σου

Για τη φίλη σου που το έχει με τον ερωτισμό, επίλεξε αρωματικά κεριά σόγιας με βάση μόσχο ή κεχριμπάρι. Οι βαθιές και αισθησιακές αυτές μυρωδιές δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γεμάτη γοητεία, αναδεικνύοντας τον αισθησιακό χαρακτήρα και τη μοναδική προσωπικότητά της. Αυτά τα αρώματα θα προσθέσουν μια πινελιά μυστηρίου που αγκαλιάζει την απόλυτη θηλυκότητά της και εντείνει τον πειρασμό.

Snap bars για τη sexy φίλη σου:

Θέλεις να κάνεις ένα δώρο στη φίλη σου που τα έχει όλα;

Ανακάλυψε τα Candelinas Wax Boxes

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120