Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Eπιλέξτε τα κατάλληλα αρωματικά κεριά για κάθε δωμάτιο - Οδηγός

Τα αρωματικά κεριά μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο σε λίγα μόνο λεπτά. Δημιουργούν ατμόσφαιρα, βελτιώνουν τη διάθεση και χαρίζουν μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης. Με αμέτρητα αρώματα, στυλ και υλικά για να διαλέξετε, η επιλογή του τέλειου αρωματικού κεριού για τον αντίστοιχο χώρο μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο έργο. 

Στα Candelinas, θα βρείτε τα κατάλληλα αρώματα για κάθε στιγμή και κάθε γωνιά του σπιτιού!

Χειροποίητες φυτικές μπάρες κεριού σε σχήμα σοκολάτας (snap bars) που λιώνουν με τη βοήθεια ενός ρεσώ και φυτικά κεριά σόγιας σε υπέροχα αρώματα, αναβαθμίζουν τον χώρο σας σε μόλις 5'. 

Σε αυτόν τον ολοκληρωμένο οδηγό βρίσκετε όλες τις πληροφορίες για την επιλογή του τέλειου αρώματος ανά δωμάτιο σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας. 

Οι νότες στις περιγραφές των αρωμάτων

Μια αναλυτική περιγραφή είναι ό,τι χρειάζεστε για την επιλογή των αρωμάτων που σας ταιριάζουν. 

Στα Candelinas κάθε snap bar εχει όλες τις πληροφορίες για τα συστατικά του κεριού και τις αρωματικές «νότες» του. Κατανοώντας λοιπόν περισσότερα για τις αρωματικές νότες, μπορείτε να διαλέξετε με μεγαλύτερη ευκολία το αρωματικό κερί που σας ταιριάζει!

Τι είναι οι αρωματικές νότες;

Ουσιαστικά, τα αρωματικά κεριά αποτελούνται συνήθως από τρία μέρη τα οποία ονομάζουμε «νότες»: την κορυφή, τη μέση και τη βάση.

Οι νότες κορυφής είναι οι αρχικές μυρωδιές που αντιλαμβάνεστε όταν ανάβετε το κερί και είναι συνήθως ελαφριές και αναζωογονητικές. 

Οι μεσαίες νότες αποτελούν τον πυρήνα του αρώματος και είναι οι πιο "δυνατές" και γεμάτες. 

Τέλος, οι νότες βάσης παρέχουν βάθος και πλούτο στο άρωμα, παραμένοντας στο χώρο για μεγάλο διάστημα ακόμα και μετά το σβήσιμο του κεριού.

 

Η χρήση και η ατμόσφαιρα του χώρου έχει σημασία

Καθώς επιλέγετε ένα αρωματικό κερί για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, αξίζει να λάβετε υπόψιν την χρήση του δωματίου αλλά και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Εξάλλου ένα όμορφο άρωμα μπορεί να κάνει τη διαφορά! 

Σκεφτείτε με τι έχετε συνδυάσει τον κάθε χώρο, πόσο χρόνο περνάτε εσείς αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα σε αυτόν και πως θέλετε να αισθάνεστε κάθε φορά που βρίσκεστε σε αυτό το χώρο.  

Ένα χαλαρωτικό άρωμα μπορεί να είναι ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα, ενώ ένα αναζωογονητικό άρωμα μπορεί να είναι καταλληλότερο για το μπάνιο ή το σαλόνι του σπιτιού σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση του δωματίου, μπορείτε να επιλέξετε εύκολα ένα αρωματικό κερί το οποίο αναβαθμίζει το χώρο, δημιουργεί ατμόσφαιρα και αλλάζει τη διάθεση όσων βρίσκονται σε αυτόν. 

Αρωματικά κεριά για το σαλόνι

Το σαλόνι είναι η καρδιά του σπιτιού, είναι ο χώρος που χαλαρώνει κάποιος ή περνάει χρόνο με οικογένεια και φίλους. Για το σαλόνι σας διαλέξτε φιλόξενα και "ευέλικτα" αρώματα. Κάποιες από τις αγαπημένες μας επιλογές είναι:

#1 Βανίλια

Ζεστή, ανακουφιστική και καθολικά ελκυστική, η βανίλια είναι μια κλασική επιλογή για το σαλόνι.

Συγκεκριμένα, η Just Vanilla Snap Barαποτελείται από κορυφαίες νότες από γλυκό ροδάκινο και ανανά. Μεσαίες νότες λευκού γιασεμιού, άγριου τριαντάφυλλου και ηλιοτρόπιου και μια βάση από βουτυρώδης βανίλια, σπόρο τόνκας, γλυκιά καραμέλα και καθαρό μόσχο

 

#2 Σανδαλόξυλο

Με το πλούσιο, γήινο άρωμά του, το σανταλόξυλο προσθέτει βάθος και εκλέπτυνση σε κάθε καθιστικό.

Η Snap Bar Λευκό Σανταλόξυλο με άρωμα που περιέχει νότες ξύλων, πούδρας και πράσινων στοιχείων με ένα ίχνος ανατολίτικων επιρροών θα δώσει νέο χαρακτήρα στο σαλόνι σας. 

 

#3 Εσπεριδοειδή

Φρέσκα και αναζωογονητικά, τα αρώματα εσπεριδοειδών όπως το πορτοκάλι, το λεμόνι ή το γκρέιπφρουτ μπορούν να αναζωογονήσουν και να δώσουν ενέργεια σε ένα χώρο.

Η Snap Bar με άρωμα Λεμόνι, Λεβάντα και ευκάλυπτο είναι το φρέσκο άρωμα που θα αναβαθμίσει το χώρο σας σε λίγα λεπτά. 

Αρωματικά κεριά για την κρεβατοκάμαρα

 Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα καταφύγιο για ξεκούραση και χαλάρωση, η επιλογή ενός αρωματικού κεριού που προάγει την αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης είναι η καταλληλότερη για το υπνοδωμάτιο σας. 

#1 Λεβάντα

Γνωστή για τις ηρεμιστικές της ιδιότητες, η λεβάντα είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο.

Η απόλυτη επιλογή είναι το Coconut Milk Lavender!

Το πλούσιο γάλα καρύδας και η ντελικάτη λεβάντα χαλαρώνουν τις αισθήσεις σας με τη βοήθεια γλυκών βοτάνων. Κορυφαίες νότες από περγαμόντο, λεμόνι, λάιμ και πορτοκάλι που ακολουθούνται από αναζωογονητικό άρωμα φρέσκιας λεβάντας, βιολέτας, κρίνου, γιασεμιού και τριαντάφυλλου που ισορροπούν με νότες μέντας, ροδάκινου και καρύδας. Το άρωμα ολοκληρώνεται με μια βάση από βανίλια, μόσχο και ξυλώδες κεχριμπάρι θα φέρει τις αισθήσεις σας σε κατάσταση γαλήνης.

 

#2 Νυχτολούλουδο

Με το άρωμα νυχτολούλουδο νιώθετε πλέον πως απολαμβάνετε τον ύπνο σας στην εξοχή μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Βρείτε τη Snap Bar Night Flower η οποία αποτελείται από κορυφαίες νότες από κάρδαμο, μεσαίες νότες από πατσουλί, κανέλα και τόνκα και μια βάση από Ινδική τουμπερόζα και νυχτολούλουδο. Είναι πραγματικά σαν μια μαγευτική καλοκαιρινή βραδιά!

 

#3 Παιδικό Αφρόλουτρο

Τι καλύτερο από το άρωμα παιδικού αφρόλουτρο για να ξαπλώσετε χωρίς έγνοιες και άγχος στο κρεβάτι σας;

Snap Bar Bed Time Baby θα σας φέρει μνήμες από την πιο ανέμελη ηλικία σας. 

Το Bedtime Baby αντλεί έμπνευση από γνωστό παιδικό αφρόλουτρο. Συνδυάζει ένα πλούσιο λουλουδάτο άρωμα, γεμάτο τριαντάφυλλα, φρέζια, πασχαλιά, μιμόζα και κρίνο σε μια βάση από ξηρά άνθη και μόσχο. Είναι ένα άρωμα χαλαρωτικό και ανάλαφρα λουλουδάτο.

 

#4 Άρωμα από φρέσκα σεντόνια

Μία ακόμη δυνατή επιλογή είναι το Between the sheets!

Το Between the sheets προσφέρει μία απολαυστική αίσθηση από φρέσκα καθαρά σεντόνια! Μοσχομυριστή πούδρα συνδυασμένη με βιολέτα, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και κρίνο. Κυρίαρχες νότες λουλουδιών.

Αρωματικά κεριά για το μπάνιο

Μεταμορφώστε το μπάνιο σας σε ένα καταφύγιο που μοιάζει με σπα με αρωματικά κεριά που προκαλούν μια αίσθηση πολυτέλειας και απόλαυσης. Οι αγαπημένες επιλογές για το μπάνιο περιλαμβάνουν:

 

#1 Βουτιά στη θάλασσα

Αυτό το αναζωογονητικό άρωμα θα καθαρίσει το μυαλό και θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας.

Συγκεκριμένα σας προτείνουμε το Midnight Swim.

Ένα άρωμα, πλούσιο σε εκρηκτικές νότες κορυφής από λεμόνι, περγαμόντο και πράσινο μήλο αναμειγμένα με μεσαίες νότες τριαντάφυλλου, κέδρου και γιασεμιού στην καρδιά.

Με το Midnight Swim αισθανθείτε την ελευθερία και την ευχαρίστηση του βραδινού μπάνιου μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά. 

 

#2 Θαλασσινή Αύρα

'Ενα καθαρό, φρέσκο άρωμα που θυμίζει την αύρα του ωκεανού.

Το Beach Water Coconut είναι ένα αναζωγονητικό άρωμα με νότες κορυφής από θαλασσινή αύρα, μεσαίες νότες από γάλα καρύδας, ροδάκινο, κρίνο, ιβίσκο, τριαντάφυλλο, φρέζια και γιασεμί και φινιρισμένο με νότες βάσης από σανδαλόξυλο, μόσχο και κεχριμάρι.

Ταξιδέψτε σε μια εξωτική παραλία και αισθανθείτε την μαγεία του διαφορετικού. 

 

#3 Τσάι Earl Grey

Απόλυτα συνδεδεμένο με την αρμονία και τη χαλάρωση το Lakeside Spa θα σας ενθουσιάσει! 

Ένας συνδυασμός χαλαρωτικού τσαγιού Earl Grey και περγαμόντου με νότες λεμονιού και σανταλόξυλου. Θυμίζει τη μυρωδιά των αιθουσών μασάζ και περιποίησης στα καλύτερα σπα της Lake District!

 

Αρωματικά κεριά για την κουζίνα

Όταν επιλέγετε ένα αρωματικό κερί για την κουζίνα, επιλέξτε αρώματα που συμπληρώνουν τα αρώματα του μαγειρέματος χωρίς να είναι υπερβολικά έντονα. Τα αγαπημένα μας αρώματα για την κουζίνα είναι:

#1 Τσουρέκι

Δύσκολα συγκρίνεται κάτι με τη μαγειρική της γιαγιάς! Για αυτό το λόγο το άρωμα του φρέσκου τσουρεκιού μπορεί να σας ταξιδέψει χρόνια πίσω όταν ήσασταν παιδιά.

Η Snap Bar με άρωμα Τσουρέκι αποτελείται από νότες κορυφής από μαστίχα, μεσαίες από φράουλα και ηλιοτρόπιο και μια βάση από βανίλια και tonka. Το πιο μυρωδάτο τσουρέκι που έχετε δοκιμάσει!

 

#2 Τζίντζερ και Πορτοκάλι

Ένας συνδυασμός απόλυτα δεμένος και ταιριαστός, τζίντζερ και πορτοκάλι.

Το Ginger Cookie με νότες κορυφής από πικάντικο τζίντζερ και πορτοκάλι,  μεσαίες νότες από κάρδαμο και γαρύφαλλο και οι νότες βάσης από κρεμώδες μοσχοκάρυδο και κανέλα ενώνονται για να ζωντανέψουν ένα πλούσιο, διακριτικό άρωμα.

Κάντε την κουζίνα σας να μυρίσει σαν ένα φρεσκοψημένο λαχταριστό κέικ που μόλις βγήκε από το φούρνο. 

 

#3 Άρωμα Μπισκότου

Βανίλια και καραμέλα μπλέκονται και θυμίζουν την γλυκιά μυρωδιά του φρέσκου σπιτικού μπισκότου, μια Κυριακή απόγευμα. 

 Το Sugared Vanilla Cookies αποτελεί μια λαχταριστή απόλαυση για τις αισθήσεις όπου η γλυκιά βανίλια συνδυάζεται με κρεμώδη καραμέλα και λευκή σοκολάτα σε μια βάση από ζεστά μπαχαρικά. Θα γίνουν τα αγαπημένα σας μπισκότα!

Η ποιότητα μετράει

Όταν επιλέγετε αρωματικά κεριά, δώστε προτεραιότητα στην ποιότητα.

Αναζητήστε κεριά κατασκευασμένα με φυτικά υλικά, όπως σόγια, τα οποία έχουν καθαρότερη καύση και διαχέονται πιο ομοιόμορφα από τα αντίστοιχα παραφινικά. 

Επιπλέον, τα υψηλής ποιότητας αρωματικά έλαια, θα εξασφαλίσουν μια αυθεντική και απολαυστική εμπειρία αρώματος.

Απολαύστε αυτόν τον απόλυτο οδηγό και εξερευνήστε τον κόσμο των αρωματικών κεριών και να επιμεληθείτε μια συλλογή που συμπληρώνει τέλεια το σπίτι και τον τρόπο ζωής σας.



Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120