Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Ανακαλύπτουμε μαζί τo νέο beauty trend: Bikini scrub

Η Απόλαυση του Bikini Scrub: Μυστικά για Λαμπερή Επιδερμίδα

Το νέο bodycare trend μπορεί να μη το έχεις σκεφτεί, αλλά σου υποσχόμαστε, είναι ένας μικρός παράδεισος για την επιδερμίδα σου! Το bikini scrub. Ναι, καλά διαβάσες! Μιλάμε για εκείνη την απολαυστική διαδικασία που αφήνει το δέρμα σου λείο, απαλό και ανανεωμένο.

Πριν σε μυήσουμε λοιπόν στα μυστικά του bikini scrub, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Είναι μια διαδικασία που αφορά όλους. Δεν είναι απλά για τις στιγμές που φοράμε το μαγιό μας. Είναι μια φροντίδα που αξίζει να έχεις στη ρουτίνα σου όλο τον χρόνο.

Τι είναι το Bikini Scrub;

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Το bikini scrub είναι ένας τύπος απολέπισης ειδικά για την περιοχή του μπικίνι. Χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα, να βελτιώσει την κυκλοφορία και να προλάβει τυχόν ενοχλήσεις ή ατέλειες στο δέρμα.

Πώς να κάνετε το τέλειο Bikini Scrub σε 3 βήματα 

  1. Επιλέξτε το Σωστό Προϊόν: Βρες ένα scrub που είναι φιλικό προς την ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι. Προτίτμησε φυσικά συστατικά και προσπάθησε να αποφύγεις τα πολύ τραχιά υλικά. Το Candelinas Body Scrub είναι natural based, δες το εδώ. 

  2. Ήπια Εφαρμογή: Μην τρίβεις πολύ δυνατά. Η περιοχή είναι ευαίσθητη, οπότε αρκεί μια απαλή κυκλική κίνηση. 

  3. Ενυδάτωση: Μετά το scrub, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα κατάλληλη για την περιοχή. Aκόμα και για μωρά. 

 

Επικοινώνησε μαζί μας. 

 

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120